Çözüm YouTube'un AdBlock uyarısı nasıl engellerir?

  • Konuyu başlatan DTB
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 27
  • Görüntüleme 4B
Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Bu rezillik ile alakalı bir durum değil. Siz para vermediğiniz veya vermek istemediğiniz için rezil bir durum gibi geliyor olabilir ama izlediğiniz her video için içerik üreticisi de para kazanıyor, kazandığı parayı YouTube ona reklam gelirlerinden ödüyor. Reklam izlemek istemiyorsan premium alacaksın mantık bu. Ben bu politikayı yerinde buluyorum, dandik politika gibi bir şey değil herkes kendi hakkını savunuyor gibi bakın olaya.

Zam geliyor 15 dolar olacak yurt dışında bu TR'yi de etkiler şu an ucuz olan şey size pahalı gelir mi bilmiyorum ancak her insan bunu karşılayamıyor. Netflix'i gördük en babasını.

O zaman tekrar tekrar söyleyeyim. Anlamamakta israrciliginiza hayran kaldım. Demek ki konu kötü. Forumdaki her konu iyi değil. Tekrar tekrar yine söyleyeyim. Ubo YouTube'da reklam görmenizi sorunsuz şekilde engelliyor, hep engelledi, hep engelleyecek. Chromium manifest V2 desteklediği sürece engelleyecek.
Tekrar tekrar yine söyleyeyim. Ubo ve AdGuard dışındakiler anlamsız. Onların filtrelerini kullanıyorlar. Chromium özelliği Edge'de var diye Edge övmek gibi bir şey bu.

YouTube AdBlock by friendly kullanın işe yarıyor Chrome da ublok işe yaramıyor uBlock için Opera'ya da Brave kullanmanız gerek uBlock Chrome da düzeltmiyor.
 
Hala yanlışı yaymaya devam ediyorsunuz. Kullanmayı becerememeniz çalıştığı gerçeğini değiştirmiyor. Tüm Chromium tabanlı tarayıcılarda uBO YouTube anti-adblock popup'ını engelliyor. Bu kadar basit.
Adamlar beceremeyenler için videolu rehber paylaştı, yetinmediler tek tek yardım ediyorlar. Hala gelmiş uBO çalışmıyor diyorsunuz.

Bakın mesela, öğleden beri bir sekmede bir oynatma listesi açık. Zaman zaman dinledim zaman zaman durdurdum. Şu hale gelecek kadar çok açık kalmış. 28. şarkıda reklam çıktı. Açtım ayarları. Quick fixes filtresine purge deyip update butonuna bastım. Sonra da YouTube sekmemi yeniledim. Pop-up çıkmadı ama reklam çıktı. Çözmem bunu buraya yazmamdan çok daha kısa sürdü. Belki 15 saniye.

Bu iki commit yapılmış yaklaşık 5 saat önce. YouTube değiştirmiş, adamlar daha bana ulaşmadan 5 saat önce bunu fark edip düzelmişler. Sadece güncellemesi kalıyor. Otomatik 12 saatte bir güncelliyor zaten.


1698358407895.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Chrome'da YouTube'un AdBlock uyarısı nasıl engellerir?

Hala papağan gibi yalan yanlış saçmalıklarınızı yaymaya devam ediyorsunuz. Kullanmayı becerememeniz çalıştığı gerçeğini değiştirmiyor. Tüm Chromium tabanlı tarayıcılarda ubo YouTube anti-AdBlock Popup'ını engelliyor. Bu kadar basit.
Adamlar beceremeyenler için videolu rehber paylaştı, yetinmediler tek tek yardım ediyorlar. Hala gelmiş ubo çalışmıyor diyorsunuz.

Bakın mesela, öğleden beri bir sekmede bir oynatma listesi açık. Zaman zaman dinledim zaman zaman durdurdum. Şu hale gelecek kadar çok açık kalmış. 28. şarkıda reklam çıktı. Açtım ayarları. Quick fixes filtresine purge deyip Update butonuna bastım. Sonra da YouTube sekmemi yeniledim. Pop-up çıkmadı ama reklam çıktı. Çözmem bunu buraya yazmamdan çok daha kısa sürdü. Belki 15 saniye.

Bu iki commit yapılmış yaklaşık 5 saat önce. YouTube değiştirmiş, adamlar daha bana ulaşmadan 5 saat önce bunu fark edip düzelmişler. Sadece güncellemesi kalıyor. Otomatik 12 saatte bir güncelliyor zaten.

Eki Görüntüle 1991699

.
 
Son düzenleme:
Brave'de uBlock Origin'de komple gitmişti YouTube, tam Firefox geçecekken bunu gördüm sağ olun. Bu da sorun çıkartırsa bize Firefox yolları görüldü demektir.
Firefox da iyi güzel ama yavaş be.

Bir şey değil şu an kullandım uzantı giderse yeni uzantı konusu açarım. Ublok a geri döndüm bu arada YouTube Adblock by Friendly yı 6 gün kullandım bir denedim tekrar açmayı düzeldi gibi bozuklursa yine by friendlyden devam ederim sizde öyle yapın 5-6 gün uBlock kullanmayın sonra test edin. Baktınız devam ediyor bir süre friendly de takılın.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı