YouTube'un çöplük olması

Haklısınız hocam
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

YT Shorts, Instagram gibi yerlerdeki kısa videoları izlemeyin izlettirmeyin. Bağımlılık yapıyor beyini uyuşturuyor.

YouTube 2017 senesinde bitti zaten. Cringe içerikler bu seneden sonra üretilmeye başladı.

YouTube'da internet gibi, ne ararsan onu bulursun. Benim karşıma böyle şeyler çıkmıyor hiç. Benim ana sayfamda Koray Birand, Yiğit Tezcan, Flu TV, Ayhan Tarakçı ve onlar gibi kanalların içerikleri var.

Hocam YouTube'da hesabı yeni açtım yaş sınırı olan videolara girmek için. Bu yüzden saçma şeyler çıkıyordur. Zamanla böyle videolar çıkmaz umarım.

Size cringe cukurundan yeni bir şey buldum:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
YouTube 2017 senesinde bitti zaten. Cringe içerikler bu seneden sonra üretilmeye başladı.

Hocam YouTube'da hesabı yeni açtım yaş sınırı olan videolara girmek için. Bu yüzden saçma şeyler çıkıyordur. Zamanla böyle videolar çıkmaz umarım.

Size cringe cukurundan yeni bir şey buldum:

Hocam keşke şu Shorts videoları belirli bir dislike ı geçince silinse.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı