YouTube'un geldiği Son Nokta Burası Olmalı

Kendisini tanimiyorum ama maalesef rakamlar belirliyor popülariteyi. Yani evet rakamlarla da düsünecegiz. :)
Malesef popülariteyi rakam belirlemez. O abone olanların çoğu pasif kullanıcılar. Kitlesi -10. Yolda görse tanınmaz. Bu durum hep görüpte adını duymadığımız oyunculara benziyor.

Bana kalırsa düzgün içerik yapan kanallar: Ruhi Çenet, Barış Özcan, Porçay, Yorekok, Carry Potter ve küfür çok fazla olsa da Nüktedanlar.
Joey`s World Tour, Unutulmayan Diziler, The Game Theorists, gorsky, HowToBasic, Olacak O Kadar, TVFilthyFrank, Radi Hoca, Yirmilerim (buna dikkat), son olarak da Çömbik(?!?!) TV.

Joey`s World Tour, Unutulmayan Diziler, The Game Theorists, gorsky, HowToBasic, Olacak O Kadar, TVFilthyFrank, Radi Hoca, Yirmilerim (buna dikkat), son olarak da Çömbik(?!?!) TV.
Türkçe ve teknoloji kanalı olmayanları söyledim. Zaten dilim yetmiyor ingilizce kanallara. Sadece Ingilizce altyazı varsa izleyebiliyorum.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı