YT hesabım çalındı

‘Zaten abone sayısı fazla değilmiş’ bu cümle çok rahatsız etti beni. Arkadaş hesabına çok emek harcamış olabilir , böyle konuşmanız hiç hoş değil. Arkadaşın Buna üzülmesi de çok normal. 1-2 mail atmaktan kimseye zarar gelmez. YouTube ile iletişime geçmeni öneririm , yardımcı olacaklarını düşünüyorum. Zaten sen yüklemediğinden IP adres farkını görüp hesabını sana geri verebilirler.
geçtim hala cevap bekliyorum 2 hafta oldu hesapta 2 bin görüntülenme vardı

‘Zaten abone sayısı fazla değilmiş’ bu cümle çok rahatsız etti beni. Arkadaş hesabına çok emek harcamış olabilir , böyle konuşmanız hiç hoş değil. Arkadaşın Buna üzülmesi de çok normal. 1-2 mail atmaktan kimseye zarar gelmez. YouTube ile iletişime geçmeni öneririm , yardımcı olacaklarını düşünüyorum. Zaten sen yüklemediğinden IP adres farkını görüp hesabını sana geri verebilirler.
Benim hesabımda aynı şekilde özel bir hesaptı, çocukluğumdan kalmaydı çocukken çok video yüklemiştim ve arada eski videoları izlerdim. Yani o hesapta benim için özeldi. Ama fazla kafaya takmaya gerek yok, dediğim gibi bulunduğu abone sayısı aşırı fazla değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı