Saçma diye düşünme. Tecrübe edinmiş oldun. Başkasıyla konuşurken daha dikkat edersin sorularını seçersin. Karşındakiyle daha sağlıklı ve verimli iletişimin olur.
Onu YÖK açıklıyor diye biliyorum. Bugün yarın kesin olmayan sıralamalar düşer internete. Liseler başlamadan YÖK açıklamış olur herhalde ama ne zaman bilmiyorum.
Onu YÖK açıklıyor diye biliyorum. Bugün yarın kesin olmayan sıralamalar düşer internete. Liseler başlamadan YÖK açıklamış olur herhalde ama ne zaman bilmiyorum.
Tamam hocam sağ olun peki okullar başlayınca YTÜ bilgisayar mühendisliğinin nasıl olduğunu yakından göreceksiniz o yüzden bilgi verir misiniz üniversite nasıl diye?
Tamam hocam sağ olun peki okullar başlayınca YTÜ bilgisayar mühendisliğinin nasıl olduğunu yakından göreceksiniz o yüzden bilgi verir misiniz üniversite nasıl diye?
Hocam iyi akşamlar nasıl geçti okulunuz şimdiye kadar ve işlediğiniz dersler donanım mı yoksa yazılım ağırlıklı mıydı? Çünkü YTÜ için donanım dersi daha fazla diyorlar.
Hocam iyi akşamlar nasıl geçti okulunuz şimdiye kadar ve işlediğiniz dersler donanım mı yoksa yazılım ağırlıklı mıydı? Çünkü YTÜ için donanım dersi daha fazla diyorlar.
Merhaba, kusura bakma ilk mesajını görmüştüm ama aklımdan çıkmış cevap vermek. Bu üç gün oryantasyon programına ayrılmıştı. Dersler bir miktar işlendi ancak şu ana kadar genelde derslerin tanıtımına zaman ayrıldı. Bilgisayar ile ilgili ilk dönem sadece giriş dersi var içeriği donanım ve yazılım kapsıyor ama temel düzeyde. Genel olarak algoritmalar ve işleyişi üzerine bir ders sanırım. Zaman geçtikçe daha detaylı yazarım.