Hocam emin miyiz? koskoca Lenova üretim sarfı tasarrufu için düşük amper şarj cihazı koymuştu bir serisinin içine insanlar oyun oynarken şarjı azaldığı için servisten yeni watt'ı yüksek adaptör alıyorlardı.Düşük amper sıkıntı olur. 3,42 amper güç isteyen ürüne siz gidip de daha düşük güç veren adaptör takarsanız olmaz. Yüksek amper için problem yok. İhtiyacı kadar kullanacaktır.
Hocam emin miyiz? Koskoca Lenovo üretim sarfı tasarrufu için düşük amper şarj cihazı koymuştu bir serisinin içine insanlar oyun oynarken şarjı azaldığı için servisten yeni Watt'ı yüksek adaptör alıyorlardı.
Başka bir forum konusunda tartışanları görmüştüm.
Ayrıca cep telefonlarında da düşük amperin hızlı şarja kıyasla batarya sağlığına daha az zarar verdiğiyle ilgili yaygın bir inanışa sahip değil miyiz? Sonuçta artık laptop bataryaları da cep telefonu bataryaları gibi lityum iyon.
Evet Delta markasınında çakması malesef. Muadil ürünlerin etiketi değiştirilip Delta olarak satılıyor.Nasil yani şindi bu ürün çakmamı yoksa yan sanayi mi yani demeye çalıştığım şu bu adaptor ASUS'un markası degil diye mi böyle dediniz yoksa bu adaptör Delta markasının çakması orijinal diye yedirmeyemi çalışıyorlar dediniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.