Biz daha bugün 2 tane sınav yaptık ölçme değerlendirme yapıyomuş.Çarşamba günkü grev dolayısıyla Çarşamba günkü sınavlar Pazartesi'ye ertelendi. Yarın son işte, bitiyor.
Bununda en kralı yaşadık yaşıyoruz.Yaşamayan yoktur insanı yerin dibine sokan durum. Biraz ekşi Entry'si gibi oldu.![]()
Sınavda bir nöbetçi geldi arkadaş herifte bir çene var yeter ulan surda sınav oluyoruz ya. 80 beklediğim sınavdan 46 aldım.Çalışıp da kötü aldıysan sıkıntı yok. Heyecan yapabilirsin hocanın sana aptal gözüyle bakması umurunda olmasın, sonuç olarak sen neden elendiğini biliyorsun.
Seçimde bu kadar hayal kırıklığı yaşamamıştım. Çok emindim mükemmel geçmişti sınav üstüne cevap anahtarınada baktım çok iyi gözüküyordu Ad gibi işlemleride yazmıştım.Hani seçimi istediğin partinin seçimi kazanacağından eminsindir ama kazanamaz ya öyle bir duygu. Aileye iyi geçtiğini söylemediğin sürece ciddi bir sıkıntı yok. Ama iyi geçtiğini söylersen ve kötü gelirse ...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.