Yüksek CPU kullanımı neden olur?

GainEager

Hectopat
Yer
Fox River
Ben bazen aniden görev yöneticisini açıyorum ve CPU kullanımı çok yüksek oluyor fakat açınca CPU kullanımı düşüyor. Görev yöneticisini açınca kapanan bir virüs olduğunu düşünüyorum. Şu ana kadar yaptığım tek şey görev yöneticisini açık bırakmak oldu 😀. Nasıl kurtulabilirim bilen var mı? Bilgisayarı sıfırlamıştım ama geçmedi.

Ben bazen aniden görev yöneticisini açıyorum ve CPU kullanımı çok yüksek oluyor fakat açınca CPU kullanımı düşüyor. Görev yöneticisini açınca kapanan bir virüs olduğunu düşünüyorum. Şu ana kadar yaptığım tek şey görev yöneticisini açık bırakmak oldu 😀. Nasıl kurtulabilirim bilen var mı? Bilgisayarı sıfırlamıştım ama geçmedi.
Zannetmiyorum ama Kaspersky ile taratabilirsiniz.

Herkeste oluyor.
1629040583210.png
1629040654977.png

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı