Çözüldü Yüksek CPU kullanımı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ouzkaann

Hectopat
Yer
https://www.google.com/maps/@33.8895674,-118.21533
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci, Sporcu
Öncelikle 3 gün öncesinde hiç bir şey yoktu (
aslında vardı bilgisayar kapanırken DRIVER_POWER_STATE_FAILURE hatasını veriyordu
) şimdi ise bilgisayar çok kasılmaya başladı. Hiç bir şey yapamaz hale geldi. Hatta dün 1.5 gb dosya silmeye çalıştım 30 dakikamı aldı, ve YouTube'den bir video izleyeceğim zaman çok takılıyor arada bir ses parazitleyip gidiyor. Bilgisayarım çok gürültülü çalışıyor birde.

sistem.PNG

Virüs girmiş olabilir tarama yapın ve görev yöneticisinde hangi programlar açık.
Güç ayarlarından en düşük işlemci durumunu 5 yap.
Görev yöneticisinde hiç bir şey açık değilken her şey kapalıyken CPU kullanımı %90'lara çıkıyor.
Hangi antivirüs ile tarama yapayım Microsoft Defence ile olur mu?
Güç ayarlarından nasıl yapabilirim onu?

Öncelikle 3 gün öncesinde hiç bir şey yoktu (
aslında vardı bilgisayar kapanırken DRIVER_POWER_STATE_FAILURE hatasını veriyordu
) şimdi ise bilgisayar çok kasılmaya başladı. Hiç bir şey yapamaz hale geldi. Hatta dün 1.5 gb dosya silmeye çalıştım 30 dakikamı aldı, ve YouTube'den bir video izleyeceğim zaman çok takılıyor arada bir ses parazitleyip gidiyor. Bilgisayarım çok gürültülü çalışıyor birde.

Eki Görüntüle 956442
Fotoyu gerizekali Blackberry yuzunden goremiyorum lutfen yazin.
Bu arada Kaspersky Free ile taratin.
Crystal Disk Benchmark ile hiz testi yapip ss atin.
HD Tune Pro ile error scan yapin (quickscan kapaliyken) ve SMART sekmesini ss atin.
Minidump dosyalarinizi (hepsini) link atin sabah bilenleri bakar.
Hayirli aksamlar ben yatmayi planliyorum :D.
Görev yöneticisinde hiç bir şey açık değilken her şey kapalıyken CPU kullanımı %90'lara çıkıyor.
Hangi antivirüs ile tarama yapayım Microsoft Defence ile olur mu?
Güç ayarlarından nasıl yapabilirim onu?
Win Defenderin kendine hayri yok. Kaspersky Free ile tara.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı