Yüksek Dbi Wifi Adaptör

Bende bu tavsiyelerden yararlanmak istiyorum. Bir ara bende araştırmıştım; bazı çok yüksek dbi'li adaptörler sahte, haberin olsun. Ona göre iyi bakılması lazım.Hatırladığım kadarıyla Alfa Network'ü önermişlerdi. Birde hız açısından modemin n modunu da desteklemesi iyi olacaktır.
 
Son düzenleme:
Merhabalar. :)

Wireales adaptör'ler ile ilgili piyasada öne çıkan ürünleri gördükçe kendimi şaşkınlık tan ve bir parça'da üzüntüden alamıyorum.

Varsayalım : siz 2km kapasiteli bir wireales adaptör edindiniz, çevrenizde 2km öteden size sinyal gönderebilecek bir verici olduğunumu düşünüyorsunuz?

"Aslında bu mümkün fakat maliyeti biraz yüksek rakamları bulabilir, 2008 yılında ebay üzerinden alınan, görev yaptığım askeri kamp içerisine 1km mesafe'ye kadar sinyal gönderen bir verici kurmuştuk"

Sizin için önemli olan alacağınız ürünün 150 mbps veya 300 mbps Çift Antenli veya Tek.

Örneğin bu ürünü kullanabilirsiniz.

iyi çalışmalar.
 
Benim düşüncem,o kadar uzaktan bu adaptörlerle o sinyali yakalasan bile ne kadar kaliteli bir sinyal olur orası şüpheli çünkü bende 1km menzili olan bir adaptör var sinyali full çekmesine rağmen hız ve kalite çok düşük aradaki betonarme yapılar çok etkiliyor sinyal kalitesini.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı