Yüksek devirde kullanmak

Araba ile alakası olmayıp sana akıl veren insanlar olmuş. Bende 2-3 yıl önce senin gibiydim. Aracımın motor kulağından şanzıman kulağına kadar yenilemek zorunda kaldım. Belki 2 set lastik yeniledim. Sebebi yüksek devir.. Hız yapmak değil bahsettiğin aracı zaten 3. vites 4000e kadar sündürsen anca 120 130 der benimde söylemek istediğim nokta buna değmez. Altında değecek bir araba olur, eskitirsin ama babanın belki de yıllarca para biriktirip aldığı aile arabasını 60-120 için yıpratmaya eskitmeye değmez. Aracın gücü belli çünkü. Sana zevk vermez. 120 beygir aracın motorunu yıprattığına değmez.

Haklısınız, araba benim olmadığı için sınırlarını zorlamak pek de içimden gelmiyor. Zaten konuyu açma amacımda arabaya zarar vermeyecek şekilde yapabileceğim en yüksek hızı yapmaktı. Eğer bir gün kendi arabam olursa o zaman gönül rahatlığı ile hızda yaparım eğer araba arkadan çekişli ise debriyaj tokatlama ile drift atmaya da çalışırım. Zaten ileride param olurda araba alırsam herhalde corolla gibi aile arabası da almam

Araba güzel ama hız için öyle hor kuşlanmaya gelmez şanzımanı eline alırsan gereksiz masraf olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…