Yüksek DPI düşük sens mi yoksa tam tersi mi?

Hangisi daha mantıklı? Sanki DPI yüksek olunca daha "smooth" oluyor gibi anlaşılıyor. Sonuçta 1 inçe düşen nokta sayısı artıyor. Ama sizin de önerinizi almak isterim. Genellikle hangisi kullanılıyor ve siz hangisini tercih edersiniz?

Mouse DPI'ını 800'de tutuyorum. Oyunda 6.0 olarak kullanaıyorum. Tabi bu size göre değişir. Oyun içinde farklı ayar yapabilirsiniz.

Prof. Oyuncular çoğunlukla 800 DPI kullanır ve benim de tercihim böyle fakat bu bir kıyas değildir çünkü bu tercih meselesidir bu işin bir mantığı da bence yok. En iyi hassasiyet ayarlarını bulana kadar hepsini dene

Çoğunluğu 400 dostum ben mi yanlış biliyorum? Ve evet nasıl alıştıysanız öyle oynayın herhangi bir E-sporcunun crosshair'i viewmodel'i size olmuş olabilir ama sakın cfg'sini kopyalamayın bütün oyun düzeniniz bozulur hassasiyetiniz bozulur. Yani alıştığınız ayar size göre en iyi ayardır.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı