Yüksek Gerilim İle Fare Kapanı Yapımı (Proje)

@Silinen üye Başarılı bir çalışma. Gerçekten çok ilgimi çekti. Ama ben biraz sakar biriyim. Gider üstüne basarım.:D Şimdi ben bunun üstüne basarsam cidden bayılır mıyım veya ciddi bir hasar alır mıyım?
 
-brky. Bu devre evet ciddi zararlar verir. Ama devre yatağın altında olacak şekilde zaten. Gidip de yatağın altına ayağını sokmayacağın için sorun yok. :)

Muhammed Eren Böyle kalması daha iyi. İşi sağlama almak lazım.
 
Bu bildiğin manyaklık!:D
Şimdi hayvanları severiz ancak insan hayvandan önce gelir. Onlara bakmayın, sözde hayvansever onlar. Gerçekte olsa yakar fareyi. Ama yine böyle şeyler kullanılmamalı, daha az canice olanları var. Kullanmayacağınızı ve sadece proje olarak yaptığınızı biliyorum, merak etmeyin.
 
Bence güzel çalışma ama bence o güç hayvanı kızartma yapar daha azaltıp hayvanı etkisiz hale getiricek bir değer bence daha uygun .
+1

Zararsız şekilde de yakalayabilen kapanlar var. Sonuçta o bir hayvan ve burada insan yaşıyor, buraya girmeyeyim diye düşünemez. Sırf evinize girdi diye hayvanı ölümle cezalandırmak doğru değil. Siz kullanın ya da kullanmayın bunun bir önemi yok.
 

Geri
Yukarı