Yüksek HZ'li düşük bütçeli monitör tavsiyesi

lithochromatic

Kilopat
Katılım
29 Mart 2015
Mesajlar
30
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar.
Çok olmadı 2 gün önce sistemimde güncellemeler yaptım. Benim için yüksek bir miktar ödemek zorunda kaldım. Atladığım bir nokta vardı, monitör. Elimde eski özellikleriyle kullanışlı bulduğum bir monitör var. Fakat şuan ki bilgisayarıma çok zayıf kalıyor. Özellikleri başlıca 1920x1080 - 60Hz - 5ms - Full HD. ma oyunlarda League of Legends'da ultra ve en yüksek de 400FPS'in altına düşmüyor, haliyle monitörüm de sıkıntı yaratıyor. FPS'i limitsiz kullandığımda karakterler sanki ışınlanırcasına hareket ediyorlar 60'a sabitleyince ise ara ara kasıyormuş gibi gösteriyor.
Uzun lafın kısası yeni bir monitöre ihtiyacım var. Fakat çok para harcadım ve yüksek HZ'li monitörlerin fiyatlarını görünce şevkim kırıldı. Bu başlığın altına bildiğiniz ekonomik ama bir o kadar kaliteli monitörler varsa yardımcı olun lütfen... İyi forumlar...

işlemci.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı