Yüksek karşıtlık ayarlarını açınca tarayıcılar arka plansız ve siyah oluyor

Loffu

Femtopat
Katılım
4 Mart 2021
Mesajlar
6
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Yüksek karşıtlık açıyorum ve Google vb. uygulamalar arka plansız siyah ve yazıların arkasında bir siyah arka plan oluyor. Yardım eder misiniz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Alt + Shift + Print Screen tuşları Yüksek Karşıtlık modunu açıp kapatır. Karşıtlığı sadece Windows arayüzü için istiyorsanız: Yüksek karşıtlık yerine Karanlık (Koyu) modu kullanın. Ayrıca bu konuda en detaylı seçeneği Firefox sunar. İsterseniz Yüksek Karşıtlık açık olsa bile Renkler ayarından bunun aktif olmasını engelleyebilirsiniz. Yüksek Karşıtlık modu sadece ihtiyaç duyanlaradır.
 
Alt + Shift + print screen tuşları yüksek karşıtlık modunu açıp kapatır. Karşıtlığı sadece Windows arayüzü için istiyorsanız: Yüksek karşıtlık yerine karanlık (koyu) modu kullanın. Ayrıca bu konuda en detaylı seçeneği Firefox sunar. İsterseniz yüksek karşıtlık açık olsa bile renkler ayarından bunun aktif olmasını engelleyebilirsiniz. Yüksek karşıtlık modu sadece ihtiyaç duyanlaradır.

Yüksek karşıtlık modunu daha iyi performans almak için kullanıyorum ve eskiden böyle değildi bilgisayarıma format atmam gerekti format atınca böyle oldu.
 

Geri
Yukarı