Yüksek ping sorunu

ismailtemell

Hectopat
Daha fazla  
Beyler 8mbit net limitsiz kullanıyorum, TTNET pingim çoook yükseklere çıkıyor ne skype'den konuşabiliyor ne steam'den oyun oynayabiliyorum, lütfen yardımcı olun. :cry:
1.png

Değerlerim şöyledir.
Ayrıca DNS ayarlarım otomatiktedir, konsoldan ping -t cart curt şeyini denedim fayda etmedi, konsoldan flushdns vs. komutlarını da denedim olmadı, bir şey defteri vardı hkey_..._machine li ordan softwareye inip yeni bişey oluşturup değer vermeyi yaptım fayda etmedi TTnet müşteri hizmetlerini aradığımda çoğu kişinin pingi bilmediğini bile gördüm bilenler ben burdan müdahele edemiyorum. Siz yaparsınız anca dedi bıraktı eve ekip istedim gönderemeyiz dediler, bıktım...

Son düzenleyen: Moderatör:
Çevrenizde diğer kullanıcıların aynı durumda olup olmadığını kontrol edin. Eğer problem yok ise ev içi tesisatınızda problem olabilir, bunun için ekiplerin gelip kontrol etmesi gerekmektedir.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı