Yüksek ping ve verimsiz internet sorunu

lilpoyraz

Picopat
Yer
Cu
Daha fazla  
Merhaba şu sıralar evimdeki internetin ping sorunundan muzdaribim. İnternetimin kötü olduğunu biliyorum fakat oyunlarda sabit 750 pingi görmeye başladım. USB tethering yöntemini öneren oldu ama nasıl yapacağımı bilmiyorum.

Modem modelim: VMG3312-B10B

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba şu sıralar evimdeki internetin ping sorunundan muzdaribim. İnternetimin kötü olduğunu biliyorum fakat oyunlarda sabit 750 pingi görmeye başladım. USB tethering yöntemini öneren oldu ama nasıl yapacağımı bilmiyorum.

İnternet hız değerlerin nasıl?

Cep telefonundaki interneti bilgisayara aktarmak istiyorsan bunu kullanabilirsin yoksa evdeki internetini geliştirmek için düşünüyorsan bu mümkün değil.

İnternet servis sağlayıcınız sanırsam Türk Telekom. Paketinizin upload ve download değerleri nelerdir? ADSL mi yoksa VDSL mi kullanıyorsunuz?

Bu işlemler nedir? Yazarsanız çok sevinirim. Hem bu sorundan müzdarip olanlar da faydalanırlar.

192.168.1.1'e girip oraya hangi internet servis sağlayıcınız varsa değişir kullanıcı adına admin şifreye hangi internet servis saglayıcı kullanıyorsanız onu söyleyin ben şifreyi veririm sonraki işlemler basit. Onu o sayfa geldiğinde anlatırım.

Teamwiever yüklerseniz daha basit yardımcı olacagım fakat buradanda olur.

192.168.1.1'e girip oraya hangi internet servis sağlayıcınız varsa değişir kullanıcı adına admin şifreye hangi internet servis saglayıcı kullanıyorsanız onu söyleyin ben şifreyi veririm sonraki işlemler basit. Onu o sayfa geldiğinde anlatırım.
Hocam kendi kullanımımız için değil, rehber olarak yazarsanız forumda bu sorunu yaşayan arkadaşlar da faydalanabilir. Benzer sorunları yaşayan birçok kullanıcı bulunuyor...

İnternet servis sağlayıcınız sanırsam Türk Telekom. Paketinizin upload ve download değerleri nelerdir? ADSL mi yoksa VDSL mi kullanıyorsunuz?

Altyapı yok. 15 Mbps download 1 Mbps upload hızı var netcut programını söyleyenler oldu fakat nasıl kullanıldığını bilmiyorum.

Teamwiever yüklerseniz daha basit yardımcı olacagım fakat buradanda olur.
Buradan yardımcı olursanız sevinirim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı