Yüksek RAM Kullanım Sorunu

Mavi__

Kilopat
Arkadaşlar neden böyle oluyor sizce? Bir haftadır yaşıyorum bu durumu. Bir internet sayfası açarken ya da sayfalar arasında geçiş yaparken falan kasıyor. Arada sırada emülatörden PUBG oynarım fakat bu sorunla karşılaştığımdan beri kastığı için oynayamıyorum. Bu arada bilgisayarımda 8 GB RAM var.

ADM6QB.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Resimde görülene göre kullanılan bellek miktarı 1 GB bile değil, görev yöneticisinde görünmeyen bir yazılım belleğin büyük kısmını kullanıyor, başlagıç sekmesinde gereksiz uygulamaları kapatıp sistemi restart yapar mısınız? Sonra tekrar görev yöneticisini açıp sonucu buraya yazın.

bundan sonra kaliteli bi windows kurabilirsin

Ne demek istediğini anlamadım.

Adam 8 GB RAM sahibi. Siz görselde 300 MB bile kullanmayan antivirüse mi taktınız cidden?

Windows'unun kalitesiz olduğunu nereden çıkardınız?

Sisteminizi söyler misiniz?

Sistemim derken ne demek istediniz, ona göre bilgi vereyim size.

Resimde görülene göre kullanılan bellek miktarı 1 GB bile değil, görev yöneticisinde görünmeyen bir yazılım belleğin büyük kısmını kullanıyor, başlagıç sekmesinde gereksiz uygulamaları kapatıp sistemi restart yapar mısınız? Sonra tekrar görev yöneticisini açıp sonucu buraya yazın.

Dediğinizi iki üç gün önce falan yaptım fakat değişen bir şey olmadı. bilgisayarımda "BlueStacks" ve "Tencent Gaming" emülatörleri var bunlardan kaynaklanıyor olabilir mi?

Dediğinizi iki üç gün önce falan yaptım fakat değişen bir şey olmadı. bilgisayarımda "BlueStacks" ve "Tencent Gaming" emülatörleri var bunlardan kaynaklanıyor olabilir mi?
Yüksek kullanım dediğiniz anda onları kullanıyorsanız olabilir.
İşlemciniz, ekran kartınız, işletim sisteminiz vb. Cihazınızdaki donanım ve ana yazılım.

Haricî antivirüs programı kullanman sisteme yükten başka bir şey değil Defender gayet yeterli.

Windows Defender yeri geliyor orijinal programları bile virüs deyip silebiliyor. Ama şuan kullandığım virüs programından memnunum, bilgisayarımı çok yorarsa silerim ama sorunun ondan kaynaklandığını sanmıyorum.
Yüksek kullanım dediğiniz anda onları kullanıyorsanız olabilir.
İşlemciniz, ekran kartınız, işletim sisteminiz vb. Cihazınızdaki donanım ve ana yazılım.

Evet kullanırken kasıyor fakat onlardan da kaynaklanmıyor gibi şuan üç dört tane sekme açık ve chrome uygulamasının bellek kullanımı %92. Benim anlamadığım 8 GB RAM var nasıl bu kadar bellek kullanımı olabiliyor sizce?

Ne demek istediğini anlamadım.

Sistemim derken ne demek istediniz, ona göre bilgi vereyim size.

BlueStacks pek sistem dostu bir program değil ama bu denli bir ram tüketimine neden olur mu bilemiyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı