YusufDemir3443
Centipat
Steam çok fazla RAM kullanıyor hatta bazen oyunla aynı değerde kullanıyor çözümleri denedim olmadı.
Ben RAM kullanımını azaltabilirsin dedim. Oyun açık kalacak diye bir şey demedim.Oyunda kapanıyo
ben onu demiyorumki hem rockstar ın uygulaması hem steam olunca ram kullanımı artıyoBen RAM kullanımını azaltabilirsin dedim. Oyun açık kalacak diye bir şey demedim.
Nası yapıcamYeni UI kaynaklıdır. Steam'in başlangıç parametrelerine -vgui ekleyerek dene. Kısayolun yolunun sonuna eklersin.
Steam çok fazla RAM kullanıyor hatta bazen oyunla aynı değerde kullanıyor çözümleri denedim olmadı.
Emin misin ?ben onu demiyorumki hem rockstar ın uygulaması hem steam olunca ram kullanımı artıyo
Nası yapıcam
Kardeşim benim, konuyu neden sabote edip konu sahibinin işini zorlaştırıyorsun? Bu adam düşmanın değil, burası da şaklabanlık yeri değil. Mizah kategorisine gir ve orda şakalarını yap. Acayip irite oldum mesajlarına.Ben RAM kullanımını azaltabilirsin dedim. Oyun açık kalacak diye bir şey demedim.
Oynanan oyunun steam dışından olduğunu da düşünerek olaya yaklaşabilirsin. Böylece steam'i arkada açık tutmak istiyor olabilir, ben onu savunmuyorum ama sana farklı bir bakış açısı kazandırabilirim diye düşündüm.Kardeşim benim, konuyu neden sabote edip konu sahibinin işini zorlaştırıyorsun? Bu adam düşmanın değil, burası da şaklabanlık yeri değil. Mizah kategorisine gir ve orda şakalarını yap. Acayip irite oldum mesajlarına.
Oynadığım oyun Gta 4 steam versiyonu steam çok ram kullanıyor görev yöneticisinden kapatınca oyun çöküyo rockstarın launcheri da var performans kaybı yaşıyorumOynanan oyunun steam dışından olduğunu da düşünerek olaya yaklaşabilirsin. Böylece steam'i arkada açık tutmak istiyor olabilir, ben onu savunmuyorum ama sana farklı bir bakış açısı kazandırabilirim diye düşündüm.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.