Denerim sağ olun.en sevdiğin müzik çalarken aynada kendini izle
Bu aralar kötü geçiriyorum stresten uykularım kaçıyor. Önerileriniz var mı?
Allah yardımcınız olsun hocam. Umarım yakın zamanda iyileşirsiniz.Yani son 2 haftadır çok ciddi bir depresyondayım. Okulunuz var yok fark etmez. Felsefeyle ilgilenin. Uyku düzeninizi değiştirin. Dinleri araştırın. Geceleri perdeleri açın, geçin karşısına camın araştırma yapın. Müzik dinleyin...
Allah yardımcınız olsun hocam. Umarım yakın zamanda iyileşirsiniz.
Hocam sizi bu duruma sokan nedir bu yaşta ağır depresyona girmeniz normal değil.Çok teşekkür ederim, 14 yaşında bu duruma sokanlar düşünsün :/ ayrıca başkalarını hayatınızın merkezine koymayın. Anneniz babanız eşiniz çocuklarınız vs. ben bu hataya düştüm içinden çıkılmayacak bir durum. Yani çok zor. Sadece ve sadece kendinizi koyun ve başkalarına sakın ama sakın olması gerekenden fazla değer vermeyin.
Hocam sizi bu duruma sokan nedir bu yaşta ağır depresyona girmeniz normal değil.
Tabiki, yazıyorum hemen.Yani mesela beni düşünüyorsunuzbunu yaparsanız mutlu olamazsınız. Sivrisinekdoven Instagram hesabına yazarsanız yazışmak isterim uzun bir konu içimizi dökeriz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.