Yüksek veya düşük grafikte performansın aynı olması

OZGUR OKSUZ

Centipat
Arkadaşlar şimdi şöyle bir sorunum GTA V ile oyun sürecinde grafik yarlarını ne kadar düşersem de 60 FPS alamıyorum ki aynı şekilde ayarları yükseltsem de 60 FPS alamıyorum sorun şu ki düşük ve yüksek ayarda FPS aynı civarlarda gezmesi. Sorunumun işlemci gücünün yetmediği için öyle diye birkaç yorum aldım ki sanmıyorum eğer öyleyse nedir bunun alameti?
-Imzamda sistem gözükmüyorsa.
-RX570 R3 2200G 16 GB 3000MHz Crucial bellek vs.
hala anlatamadıysam şöyle bir yerde aldığım FPS düşük grafik ve yüksek grafikte aynı yani 45 FPS.

Ekran kartı sürücüleri kurulu mu? Ayar düşürmeniz pek iyi olmaz o ikiliyle, zaten işlemci kartı ucu ucuna besliyor. Mümkün olduğunca yüksek ayarlarda oynayın.

Ortaya almayı deneyin. Yüksek ayarlarda sistem yetmediği için düşük Fps alırsınız, düşüktede ekran kartı yeterince kullanılmadığı için düşük Fps alırsınız.

Aynı sistem bende var bu sorun darboğazdan kaynaklanıyor.
bir kaç yerde görmüştüm darboğaz olduğu için böyle oluyor diye tek ben değilmişim
Ortaya almayı deneyin. Yüksek ayarlarda sistem yetmediği için düşük Fps alırsınız, düşüktede ekran kartı yeterince kullanılmadığı için düşük Fps alırsınız.
ayarları çoğu kez denedim ama 60 fps sabit alamıyorum
he bu arada işlemci tavsiyeniz olursa alabilirim, yeni bir işlemciye geçme şansım birazda olsa var
Ekran kartı sürücüleri kurulu mu? Ayar düşürmeniz pek iyi olmaz o ikiliyle, zaten işlemci kartı ucu ucuna besliyor. Mümkün olduğunca yüksek ayarlarda oynayın
Drivelar güncel bir şekilde sıkıntısı yok ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…