Yüz için tıraş makinesi önerisi

İyi Sosyaller! Yüz için gerek sakal, bıyık ya da kaş etraflarını alırken kullandığınız ve memnun kaldığınız & tavsiye ettiğiniz tıraş makinesi önerileriniz merak ediyorum.

Ayrıca temizleme gibi özelliklerinde kolaylık sağlaması da iyi olur.

Philips MG7920

7950 ile 7920 arasında fark yok ama aradaki fiyat farkı 600 TL. O yüzden 7950 yerine 7920 alması bence daha mantıklı

:D Kaşı değil etrafını düzeltmek için yani...
Anladım onu da işte hiç o amaçla kullanmadım. Herhangi bir traş makinesinden daha ince işçilik yapabilioysun. Bıçakları çok küçük olduğu için rahat bir şekilde yaparsın diye düşünüyorum. Ben favorilerimi düzeltiyorum, normal traş makinesinden daha kolay oluyor.

One blade aldım memnun değilim. Tahriş ediyor, performansı iyi değil ve başlıkları çabuk eskiyor. Powertec'in makinelerinden daha memnunum açıkçası.
Ne kadardır kullanıyorsunuz acaba?

Evet fark etmemişim. Başlık farklılıkları mevcut sadece. Sakal için kullanımda 7920 de gayet yeterli.
Tüm yüz için kullanımda hangisi tercih edilmeli hocam? Yani alnımdan sakala bıyığa kadar vb.

Ne kadardır kullanıyorsunuz acaba?

Tüm yüz için kullanımda hangisi tercih edilmeli hocam? Yani alnımdan sakala bıyığa kadar vb.
Hocam ben de MG7720 var. Açıkçası şu işaretlediğim başlıklar dışında kullandığım başka bir başlık yok. Şimdi 7720 yerine 7920 üretiliyor.
MG 7720:
4717d8549a06418a9610ae78009a9f5e.jpg

MG 7920: (Bende olsa kullanacağım başlıklar)
5ce9fafc00cd43488b79afea011c04cd.jpg

Geri
Yukarı