Yüz yağları nasıl erir?

Tam olarak bir çözümü yok ama çene egzersizleri yapabilirsin ben denedim yaklaşık 3 ay kadar jawline yani çene kasları belirmeye başlamıştı.

Bende 14 yaşındayım o açıdan bir şey söyliyemiyorum ama eskiden obez olup şu an büyük tanıdıklarım var eğer düzenli spor yaparsan geçiyor diye biliyorum.

Gayet mükemmel açıkçası erimekten çok onların büyüdükçe düzeliceğini düşünüyorum ama tabii bunu internetten de bir araştırmanı öneririm.

Falım marka sakız çiğnemeyi, vücut ağırlığınızla spor yapmayı ve yediklerinizde protein almayı deneyebilirsiniz. Kilo tek başına bir anlam ifade etmeyebiliyor zira yağ oranı da önemli. Bu noktada yaşınız da önemli, büyüdükçe yüzünüz daha az tombul olacaktır.

Falım marka sakız çiğnemeyi, vücut ağırlığınızla spor yapmayı ve yediklerinizde protein almayı deneyebilirsiniz. Kilo tek başına bir anlam ifade etmeyebiliyor zira yağ oranı da önemli. Bu noktada yaşınız da önemli, büyüdükçe yüzünüz daha az tombul olacaktır.

Sakızı deneyeceğim. Spor yapıyorum zaten, yağ oranım az.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı