Yüzde 45 NTSC After Effects editörü için yeterli mi?

Bilinmeyensoru

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba şimdi taksitli bir şekilde laptop alıcağımız tek bir yer var orada da Excalibur G870 4060'lı bir laptop var. Biliyorum Excalibur sevilmez bu forumda ama gerçekten tek şansım bu, ben After Effects editörüyüm ve aynı zamanda çok da oyun oynarım sizce yüzde 45 NTSC yeterli olur mu? Bir de alacağım laptop nasıl sizce: Excalibur RTX 4060, i5 12450H, 32 GB RAM, 2 TB SSD.

Gerçek renklerden çok uzaktasın ve profesyonel biçimde bu işten para kazanıyorsan uzak dur. Ben kullandığım iMac bilgisayarda bile renkleri doğru yakalayamadığım için eizo monitör kullanıyorum.

Hobi amaçlı yapıyorsan ve ince detaylar önemli değilse ve tek şansın o ise alınır.

Gerçek renklerden çok uzaktasın ve profesyonel biçimde bu işten para kazanıyorsan uzak dur. Ben kullandığım iMac bilgisayarda bile renkleri doğru yakalayamadığım için eizo monitör kullanıyorum.

Hobi amaçlı yapıyorsan ve ince detaylar önemli değilse ve tek şansın o ise
Edit yapıp sosyal medyaya atıyorum bence okadar kötü değildir ki zaten baya güzle yorum gördüm

Fiyatı da yazar mısınız, ancak baştan söyleyeyim Casper almaktansa diğer iyi modellere yönelmen yararına olur, fevri kararla alacağın PC'den hayır gelmez.
40

Technopat Haberler

Geri
Yukarı