Yüzde 80 ile 100 arasında şarj hızlı azalıyor

Benim pil ömrüm yüzde 87 bende de bazen senin yaşamış olduğun sorun ortaya çıkabiliyor. Gelen güncellemeler ile birlikte pil daha da hızlı gitmeye başladı benim telefonumda son zamanlarda. I phone 7 kullanıyorum bende ama benim telefonum 2.5 senelik. Durduğu yerde dakikada 1 yiyorsa bu problem eğer bir veya arka planda bir sürü uygulama açık olup gidiyorsa normal. Bu arada 4G açık kullanıyorsanız bu haliyle çook daha normal Wi-Fi kıyasla.

Yok yatmadan bütün uygulamaları kapatıyorum. Sadece wifi açık kalıyor.

Bugün destek ile görüştüm. Batarya ömrü %100 olduğu için onlar da şunu kapat bunu parlaklık düşür falan filan diyorlar. En son recovery moddan yazılım attım. İşe yaramadı. Teknik servis KVK imiş bunu duyduktan sonra servise vermekten tamamıyla vazgeçtim. Zaten göndersem de ilgilenmeyip atacaklar biliyorum bunu. Bu şekilde kullanacağım kaskosu bitmeye yaklaşana kadar. Sonra da deji batarya takmayı düşünüyorum. Iphone 5'in batarya ömrünü ikiye katlıyordu. Çok sinirlendim ama kabullendim durumu umarım güncelleme falan gelir de düzelir. Zaten çok telefon kullanmayan biri olarak zoruma gitti açıkçası ufak tefek şeylerde bu kadar şarjımın bitmesi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı