Öncelikle erkeksen o bölgeye ağda yaptirmamalısın, tabii ileride sakal bırakmak istiyorsan. Ama kadınsan ve o bölgede kıl problemin varsa kesinlikle cildiyeye ve kadın hastalıkları uzmanına git ardından gerekli müdahaleyi yapabilirsin.
Belli aralıklarla yapmak mı gerekiyor yoksa bir kere yapınca bir daha çıkmıyor mu?
Öncelikle erkeksen o bölgeye ağda yaptirmamalısın, tabii ileride sakal bırakmak istiyorsan. Ama kadınsan ve o bölgede kıl problemin varsa kesinlikle cildiyeye ve kadın hastalıkları uzmanına git ardından gerekli müdahaleyi yapabilirsin.
İstersen tabii ki bir profesyonele danışabilirsin lakin özel bir durumun veya hassasiyetin yoksa o kadar da büyütmeye gerek yok.
Teşekkür ederim bakıcam bu ürüne. Kaç güne bir yapıyorsunuz.Powertec J75 Tr-150 Tr 150 Şarjlı Sakal Traş Makinesi Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL dostum ben bu ürünü kullanmaktayım. Bahsettiğin bölgeyi bu cihaz ile alıyorum çok etkili ayrıca sakal-bıyık düzenleme aparatı var tıraş sonrası sakal altına da kullanabilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.