SDemirwillLUForever
Decapat
Daha fazla
Ah hocam ah, ailelerin hayalleri asla bitmez. Birisi doktor birisi öğretmen bir diğeri yazılımcı falan diyerek devam eder. Ben düştüm sen düşme. Şimdi ise yapabileceğimi bile düşünmediğim bir meslek olan öğretmenlik üzerine sınava hazırlanıyorum. Diyorum aileme "ben çekingen adamım, ancak bir süre geçip açıldıktan sonra rahatlıyorum. Öğretmenlik doğru alan mı sizce? Üstelik harika bile değilim." Tabii onlar direkt "Tabii ki öylesin canım! İngilizce ile büyüdünüz." Yahu böyle düşünce mi olur ya... Ben büyük hata yaptım. Çıkmazdayım ve çıkmaza girdiğim yolda kapanıyor gibi hissediyorum. Umarım hepsi birer stres, baskı ürünüdür. Buradan seni gaza getiriyor olmak istemiyorum ama ben böyleyim.Ne kadar da ortak yönümüz varmış hocam, benim annem de babam da öğretmen ve babam da devlette çalışmamı istiyor. Ben de İngilizce öğretmeni olmayı düşünüyorum, hem B2 seviye İngilizcem var hem de ortaokuldan beri bir hevesim var bu dile. Aslında annem daha çok bilgisayarla ilgili bir iş yapmamı istiyor ancak sayısal... Hiç sevmem. Bu sebeple 11'de dil seçip İngilizce öğretmenliğine oynamayı düşünüyorum, hobi olarak da bilgisayar toplayıp satmaya devam ederim tıpkı şuanda yaptığım gibi. Bir yandan da yüzmeyi devam ettiririm oh mis!