Yüzümdeki yara izleri geçer mi?

TheFury666

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus Dual Rx6750xt
Ryzen5 5600x
Goodram 3600 MHz
Mld 1Tb ssd
Gamebooster Z007B Kasa
Rog strıx b550 f gaming
Meslek
Öğrenci
Bugün motor kazası yaptım ve yüzümde yara izleri var bunlar geçer mi? Geçmesi için ne önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçer. Domuz yağı sürün bol bol, "Siliksar" diye bir jel var, ondan da alın aklınıza geldikçe sürün.

Doktora gidin öncelikle burada tedavi bulmak çok sağlıklı olmaz ancak bende aynı şekilde kaza geçirdim kantaron yağı çok işe yaradı bende daha sonrasında uzman bir doktora çıktım bana 3 tane krem verdi karıştırıp sürmemi söyledi fazla değil yedirerek ve ince bir tabaka halinde sür dedi ve o şekilde çok hızlı bir şekilde iyileşti diğer türlü olsaydı o yara iz kalırdı dedi bana yüzde iz kötü bir durum asla hafife alma iyi bir doktora git. Bendeki yara seninkinden çok daha ağır ve derindi sen kantaron yağı sürsen sağlık ocağına çıksan sana klasik bir merhem yazacak o merhem de sulandıracak yarayı doktor bana o merhemi kullanma demişti bu yara sen doktora çıkmasan bile her türlü iyileşir ancak iz kalma ihtimalini düşün tahminimce kalmaz ama risk almaya gerek yok, yüz bu sonuçta.

Contractubex. Parmaklarımı cam kesti parça parça 13 dikiş atıldı, 3 yerden parmak kemiklerim görünüyordu. Düzenli kullanmama rağmen bayağı geçirdi. Tam kullansam tam geçirirdi. Bu tarz yaraları geçirmesi işten bile değil, benim yaralarım çok derindi.

Bir sefer de off-road yaparken motordan düştüm. Kollarımdaki çizik izleri için de kullandım, onlar derin değildi tamamen geçirdi. Krem pahalıdır bu arada.

Yaşın daha çok ufak, iz kalmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı