Yüzümü göstermeye utanıyorum

Hocam insanlar size en fazla bir gün bakar sonra unuturlar eskiden çıkaramadığınızı. Maskesiz olduğunuzda da yüzünüzü gizleme saçmalığında bulunmayın sakın.
korona umurumda değil ben yüzümü gizlemeye calışıyprum sebep çirkin olduğumdan ve dişlerim ve çenemde bozukluk olduğu için

Hocam o zaman kalan azıcık günlerde de maske ile güdün yeni sınıfa geçince maskesiz başlayın.
hocam lgs öğrencisiyim zaten okul bitsin liseye geçince bırakcam ama nedense içimde büyük bir korku var

Hocam bişi dicemde dalga geçme diyeceksiniz hayatımı etkiledi hocalar ayrı bakkalcı abi diyor ki o ne lan olum öyle terorist misin maske yüzünde geçende kuzene gidiyorum küçük velet maskeli görünce beni hırsız sandı elince oyuncak tabanca içine birşey kordu sıkıyor bana ben kaçıyorum ayrıyetten okuldakiler ayrı sakat bana uyluyorlar tenefüste kaçıyorum ayrıyetten okulda başka sınıfın kekoları kopayıp maske mi kaldı diyor tabi bunu 1 kez yaptılar o da 4 5 ay önce of of
 
Öncelikle senin öz güvenli olman lazım. Senden daha kötüleri sokaklara çık bak önemli olan senin özgüvenin kimsenin sana bir şey demesinede izin verme.
 
Ben de nefes alamadığım için zorunlu olarak burun bandı takıyordum ve maske bunu saklamak için güzel bir yöntemdi. Maske dönemi bittikten 1 ay sonra maskeyi çıkardım. Doğal olarak burnuma takılı bir şey olduğu için dikkat çekebilir ve insanların dikkatini çekebilirdi. Bunu normal karşılayarak devam ettim yoluma. Sizin saklamanız gereken bir şey yok. Olursa da insanlar size baktığı için mi utanacaksınız? Yüzünüzü göstermekten utanmayın. Maskeyi takmadan girin sınıfa herkesin yüzüne tip tip bakın.
 
Ben de aynı duyguları yaşıyordum 2021'de. Çıkardım ilk gün gören herkes aa falan dedi ve tipsiz bir insanım yani, sonra normalleşiyor ve kimse umursamıyor bile. Zaten kim çirkinsin diye bunu sürekli konuşsun ki, ha çok yakışıklısındır falan her gün konuşurlar ama çirkin adamı kim niye taksın. Kendini kötüleme çünkü hepsinin çözümü var, dişlerin bozuktur gider diş teli taktırırsın, burnun kötüdür burnu yaptırırsın, estetik yaptırırsın falan çözüm bitmez.
 

Geri
Yukarı