Yukarıdaki binada altyapı var bizde yok

Inwesper

Hectopat
Evimiz yeni açılan bir mahallede. Uzaktan bakınca dağ gibi gözüküyor. Haritadan bakıldığında üstümüzdeki bina (bize en yakın olan) Türk Telekom'dan sorguladığımda HiperNet altyapı olarak gözüküyor fakat bizde yok. Ben onlarda da yok sanıyordum. Şu anda Turkcell Superbox kullanıyorum fakat memnun değilim. Bir de bir şey soracağım, evimin yanında baz istasyonu var. Yanında derken direkt dip dibeyiz. Bu istasyondan internet alabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arayın telefonla öğrenin. Benim binaya da kablo geldi ama altyapı bitmemiş henüz. Buraya sormak zaman kaybı biraz.

Aynı sorunu bende yaşıyorum, Bursa'nın merkezinde oturmama rağmen 5 bina ötemizde altaypı var bizde yok sonradan öğrendim ki evde oturan kişi memurmuş ve kendine özel internet çektirmiş, baz istasyonundan internet alabileceğini sanmıyorum.

Hocam çözdünüz mü?

Türk Telekom'u aradım müdürlüğe gitmeniz lazım dediler gittim durumu anlattım benim hemen üstümdeki binada altyapı olmasına rağmen buraya çekemiyorlarmış sonrasında eylül ayında belediye buradaki direkleri yenilerken su, kanalizasyon altyapısını patlattı o sırada da oranın hemen yanında internet kablosu çıktı bu şekilde evde internet altyapısı olduğunu öğrendik ama buna rağmen Türk Telekom bir ekip gönderip evimde altyapı olmasına rağmen internet vermiyor. İronik bir durum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı