Çözüldü Yukarıdan dev örümceklerin düştüğü eski filmin adı nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

dwarekithx

Hectopat
Daha fazla  
Çok küçükken TV de görmüştüm. Tek hatırladığım şey. Yukarıdan dev örümcekler düşüyordu. Belki yukarıdan olmayabilir çok eskidendi çünkü net hatırlamıyorum. Ama dev örümcekler olduğunu hatırlıyorum. Bir de yanılmıyorsam siyahi bir adam vardı. Yazarsanız çok sevinirim. Bu filmi arıyordum ama bulamadım.

Bir de Yıldız Gemisi Askerleri de olabilir. Bunda da gökten meteor olarak geliyordu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok küçükken TV de görmüştüm. Tek hatırladığım şey. Yukarıdan dev örümcekler düşüyordu. Belki yukarıdan olmayabilir çok eskidendi çünkü net hatırlamıyorum. Ama dev örümcekler olduğunu hatırlıyorum. Bir de yanılmıyorsam siyahi bir adam vardı. Yazarsanız çok sevinirim. Bu filmi arıyordum ama bulamadım.
Arachnophobia olabilir mi?

Harry Potter'i hatırlardı bence.

Düşük bütçeli bir filmdi galiba. Aklımda örümceklerin devleştiği, otomobillerden üzerine basarak da ilerlediği ve bir oğlan çocuğu var, saçları biraz uzun.

Hocam otomobil sahnelerini ben de hatırlıyorum. Yener hocanın dediği filme bakacağım, eğer oysa dönüş yapacağım.

Harry Potter'i hatırlardı bence.

Düşük bütçeli bir filmdi galiba. Aklımda örümceklerin devleştiği, otomobillerden üzerine basarak da ilerlediği ve bir oğlan çocuğu var, saçları biraz uzun.

Hocam evet. Yener hocanın dediği film sizde gidip izleyebilirsiniz

Son düzenleme:
906x510.png

Örümcek Korkusu
"Hollywood Pictures ve Amblin Entertainment heyecan fırtınası bir filmi ekranlara getiriyor! Herkesin bir korkusu vardır... Doktor Ross Jennings (Jeff Daniels) için ise, korkusu tam anlamıyla utanç vericidir. Ama ailesiyle küçük bir kasabaya taşındığında, en çok rahatsızlık duyduğu şey kasaba halkını korkunç biçimde tehdit etmektedir. Bu zoraki kahraman, çocukluğundan beri süregelen örümcek korkusunu yenmeye çalışarak kasaba halkını kurtarabilir, ama çok geç kalmamalıdır! Frank Marshall’ın yönettiği, John Goodman’ın da rol aldığı, eleştirmenlerce beğenilen bu nefes kesici film, heyecan, gerilim ve kahkahanın mükemmel bir karışımı!"

Apple TV'den alın veya kiralayın
iTunes Store'dan alın veya kiralayın

Bu değil mi? :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı