Yuki GP2 183 ve 85 kilo birisi için uygun mu?

Daha fazla  
Arkadaşlar yuki GP2 almak istiyorum başlangıç motorum olarak. Hem hızlı hem kozmetik hem de kullanışlı bir motor olduğu için hoşuma gidiyor almak istiyorum ama incelemelerde genelde küçük motor vb. yorumlar yapılmış. Motoru kullanan arkadaşlar var mı? Yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim boy kilo bilginiz ile.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende GP2'yi ilk çıktığından beri takip ediyorum birkaç kez kendim gördüm fakat sürme şansım olmadı 125CC'ye göre kalıplı bir motor sıkıntı yaşayacağınızı düşünmüyorum, fakat alacaksanız bazı bayiler test sürüşü yaptırıyor.

Bende 1.83 ve 100 kiloyum. Birkaç hafta önce gri-sarı rengini aldım. Ehliyet olmadığı için çok fazla süremedim. Dün 15km etrafta dolaştım. Bir sorununu görmedim. Her baktığımda daha fazla hoşuma gidiyor 😅

Ek olarak bayiden sıfır alacak isen 200cc dönüştürme kitini uygulayıp satıyorlar. O kit için benden 3.000TL talep ettiler. 2023 modellerinde bu kit direkt uygulanıp geliyormuş ancak 2024 modellerde bunu bu şekilde yapmışlar. Dönüşüm yapmadan motosiklet kullanılamıyor.

20240707_160421.jpg

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı