Yuki Taro GP2 alınır mı?

GAPTAN

Kilopat
Arkadaşlar merhaba, yuki taro GP2 almayı düşünüyorum fakat A2 ehliyet ile bu fiyat bandında önerebileceğiniz daha iyi 250 CC racing bir motor var mıdır? GP2 125 CC sınıfında olmasına rağmen çoğu 200 CC motordan daha hızlı gidiyor, gerek görünüş gerek hız konusunda birçok motordan iyi görünüyor. Sizce GP2 alınır mı? Önerileriniz nelerdir? Acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Motorun fiyatı 125.000 TL olarak gördüm sahibindende. Ama olaya sadece hız ve görünüş olarak bence bakmamalısınız. Bunun parça kalitesi, yedek parça bulunabilirliği, motorun ne kadar dayanacağı gibi faktörleri de göz önünde bulundurmalısınız. Bu fiyata yakın sanırım RS200 vardı ona bakabilirsiniz.25.000 üstüne 250 sr mevcut ama nasıl bir motordur bilmiyorum. Övende var sevmeyende var. Ben olsam almazdım. Eyvallah güzel motor bende ilk görüşte şaşırdım şekilli şukullu ama diğer unsurları da göz önünde bulundurmak lazım.

Arkadaşlar merhaba, yuki taro GP2 almayı düşünüyorum fakat A2 ehliyet ile bu fiyat bandında önerebileceğiniz daha iyi 250 CC racing bir motor var mıdır? GP2 125 CC sınıfında olmasına rağmen çoğu 200 CC motordan daha hızlı gidiyor, gerek görünüş gerek hız konusunda birçok motordan iyi görünüyor. Sizce GP2 alınır mı? Önerileriniz nelerdir? Acaba?
Alınır kesinlikle sınıfında tek bu fiata bulamazsın , 125 bin TL çok ama özellikdede çok , çift ABS , ekran yansıtma, grenaj koruma takozu var, sık tasarım , egzosun alta olması , ve çoğu özellik. Var , onun yerine ,a2 ehliyetin varsa (18 yaş ) -125-600cc bajaj Rs200 alabilirsin beygir ve tork daha fazla ama donanımı taro gp2 ye göre az ki ,ben gp2 nin yurt dışında 200cc olarak üretilior 200cc olduğunu düsünüyorum , bir arkadaşta alırken ilk cıkanı almış tr de ilk bilgisini bile bilmeden almış cünkü motora 200cc ruhsata 125 die geçirioz demişler, hem fiattan düsmesi hem satışın artması ,yoksa hızı anormal 153 çok fazla sapma var ama 136 sapmaylada çok ,mesala Yzf R125 in sapmasız 140 oda sapiodur allah bilir 130 lardadır , yani yine iyi gp2 sana tavsiyem Taro gp2 all yedek parçada sorun çekmezsin parçası var geldi yeni yeni , bizzat sordum kafanı yorma, zaten motor çok seri. Lastik sarıp güçten , 3.vitesde tekere kalkio

Alınır kesinlikle sınıfında tek bu fiata bulamazsın, 125 bin TL çok ama özellikdede çok, çift abs, ekran yansıtma, grenaj koruma takozu var, sık tasarım, egzozun alta olması, ve çoğu özellik. Var, onun yerine, A2 ehliyetin varsa (18 yaş ) -125-600CC bajaj RS200 alabilirsin beygir ve tork daha fazla ama donanımı taro GP2'ye göre az ki, ben GP2'nin yurt dışında 200CC olarak üretilior 200CC olduğunu düsünüyorum, bir arkadaşta alırken ilk cıkanı almış TR de ilk bilgisini bile bilmeden almış cünkü motora 200CC ruhsata 125 die geçirioz demişler, hem Fiat'tan düsmesi hem satışın artması, yoksa hızı anormal 153 çok fazla sapma var ama 136 sapmayla da çok, mesela YZF R125'in sapmasız 140 oda sapiodur Allah bilir 130 lardadır, yani yine iyi GP2 sana tavsiyem taro GP2 all yedek parçada sorun çekmezsin parçası var geldi yeni yeni, bizzat sordum kafanı yorma, zaten motor çok seri. Lastik sarıp güçten, 3.vitesde tekere kalkio.

Teşekkür ederim çok yardımcı oldun A2 ehliyet var ama başlangıç olarak GP2 düşünmüştüm zaten anormal bir hızı var ve çok şık bir tasarım. Umarım memnun kalırız :)

Alınır kesinlikle sınıfında tek bu fiata bulamazsın , 125 bin TL çok ama özellikdede çok , çift ABS , ekran yansıtma, grenaj koruma takozu var, sık tasarım , egzosun alta olması , ve çoğu özellik. Var , onun yerine ,a2 ehliyetin varsa (18 yaş ) -125-600cc bajaj Rs200 alabilirsin beygir ve tork daha fazla ama donanımı taro gp2 ye göre az ki ,ben gp2 nin yurt dışında 200cc olarak üretilior 200cc olduğunu düsünüyorum , bir arkadaşta alırken ilk cıkanı almış tr de ilk bilgisini bile bilmeden almış cünkü motora 200cc ruhsata 125 die geçirioz demişler, hem fiattan düsmesi hem satışın artması ,yoksa hızı anormal 153 çok fazla sapma var ama 136 sapmaylada çok ,mesala Yzf R125 in sapmasız 140 oda sapiodur allah bilir 130 lardadır , yani yine iyi gp2 sana tavsiyem Taro gp2 all yedek parçada sorun çekmezsin parçası var geldi yeni yeni , bizzat sordum kafanı yorma, zaten motor çok seri. Lastik sarıp güçten , 3.vitesde tekere kalkio
200cc olarak gelmiyor hocam ilk serilerde öyle bir saçmalık olabilir ama yine saçma Türkiyenin vergilendirme sistemi saçma olduğu için normalde mt25 r25 gibi motorlar yurtdışında yok r3 mt3 diye satışta ama bize gelirken 250 lik olarak geliyor. 3. Viteste nasıl tekere kalkıyor onuda anlamadım 11 torku var 13 hp güç üretiyor. a2 ehliyetin var ise bu fiyata ben kesinlikle ya rs200 yada sr250 önerirdim. En azından motor gidiyo dersin torku hissedersin 11nm tork nedir ya. Veriyorlar parayı bu youtubede inceleme çekenlere 150 160 görüyor diyor adamlar gps verisi açsa kim bilir kaç görücek 250 lik motorlar o kadar görmüyor 13hp motor mu o hızları görücek.

Reis bu sadece kağıt verileri sen yurt dısı Gp2 ile kıyaslasana bence gp2 200cc ruhsatta düşürmüşler A1 olsun die falcon fr177 deki gibi ondada 180 cc motorq 125 lik dir geçirmişler ruhsata

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı