Yuki Taro GP2 vs CFMOTO 250SR

emon.51

Hectopat
Daha fazla  
Motor ilk motorum olacak. Arkadaşımda GP2 olduğu için açıkçası biraz kafam rahat, kendim de sürdüm oldukça konforlu geldi. Ancak işin Sahibinden kısmına gelince ortalama aynı fiyatlar çıkıyor. CFMOTO ile ilgili tamamen kulaktan dolma bilgilere sahibim. Bütçem 100-110K arası. Açıkçası hiç Çinli almak istemiyorum ama hem bütçe belli hem de fazla motor bilgim yok. Uzun yol yapacağım için ortalama 130-140 civarında motorun zorlanıp kendisini boğmasını istemiyorum. Şehir içi de atik olsa daha iyi olur. GP2 çok seri bir motor ve 124CC olduğuna inanmak zor. Şimdiden teşekkürler.

Motor ilk motorum olacak. Arkadaşımda GP2 olduğu için açıkçası biraz kafam rahat, kendim de sürdüm oldukça konforlu geldi. Ancak işin Sahibinden kısmına gelince ortalama aynı fiyatlar çıkıyor. CFMOTO ile ilgili tamamen kulaktan dolma bilgilere sahibim. Bütçem 100-110K arası. Açıkçası hiç Çinli almak istemiyorum ama hem bütçe belli hem de fazla motor bilgim yok. Uzun yol yapacağım için ortalama 130-140 civarında motorun zorlanıp kendisini boğmasını istemiyorum. Şehir içi de atik olsa daha iyi olur. GP2 çok seri bir motor ve 124CC olduğuna inanmak zor. Şimdiden teşekkürler.
voge 250rr.

Şu an şu sayfa da adı geçen tüm markaların tedarik sorunu var aralarından en mantıklısı CFMOTO benim düşüncem kalitelimi değil. Ama en azından parçasını bulursun. Şahsi düşüncem daha rahat düş kalk atlatman için ikinci el CBR-125 alabilirsin. Veya illa sıfır olacak diyorsan sıfıra yakın o paralara 5 binde falan RS200'ler var Dominar 250'ler var tam uzun yol motoru Dominar düşünebilirsin.

Şu an şu sayfa da adı geçen tüm markaların tedarik sorunu var aralarından en mantıklısı CFMOTO benim düşüncem kalitelimi değil. Ama en azından parçasını bulursun. Şahsi düşüncem daha rahat düş kalk atlatman için ikinci el CBR-125 alabilirsin. Veya illa sıfır olacak diyorsan sıfıra yakın o paralara 5 binde falan RS200'ler var Dominar 250'ler var tam uzun yol motoru Dominar düşünebilirsin.

Sıfır düşüncem pek yok. Benim için 10000 kilometreyi geçmemiş olması yeterli gibi geliyor. Maalesef iş Çin'e kalınca tedarik sorunu fazlasıyla var gibi duruyor. Yukarıda belirtmedim ama görünüş olarak racing kapalı tasarım istiyorum. Biraz da seçeneklerin daralma sebebi bu aslında. Her şeyi geçtim motordan zevk almak istiyorum sorun çıkartacaksada zevkli bir sürüş verip sorun yaratsın. Sorunsuz bir motor olupda sıkıcı bir sürüş deneyimide istemiyorum. Bir arkadaş SRK125 falan demişti ufak bir baktım motora gaz verince gitsem mi gitmesem mi diye düşünüyor resmen. Böyle olunca da 200-250CC altına düşmemeye karar verdim.(GP2 nin adının geçmesinin sebebi cidden 200CC bir motor gibi gidiyor olması ama uzun yolda deneyim yok. Şehir içi hem kendi kullanımım hem de arkadaşımın uzun kullanımında gerçekten tatmin etti.)

Hocam şahsi düşüncem CBR-250 alın o halde hem sorunsuz hem de atik bir motor yeni kasaları gelmese de 2016-2018 arası düşünebilirsiniz. Kendim kullandım 125-250 ikisinden de çok keyif aldım daha sonra 390 Duke kullandım aşık oldum sonrası 07 falan derken şu an 09 sp var garajda yatıyor. Yani kısacası yine baştan başlasam yine CBR alırdım. Ama temiz olmak şartıyla net ustaya falan göster alırken.

Sahibinden'de kontrol ettiğimde benim bütçem için kilometresi fazla gibi ortalama 17000-28000 kilometre aralığında satıyorlar.

O zaman RS200'lere bakabilirsiniz hocam onlar sağlam motor parçasıda kolay bulunuyor. Başınız ağrımaz en azından. Hevesiniz kaçmasın daha ilk motordan.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Geri
    Yukarı