Benim bildiğim kadarıyla bu, forumda birisinde gördüğümü hatırlıyorum. Ürün gelince deneyin bi olmazsa konu açarsınız bilen arkadaşlar yardımcı olurlar.Sayfanın aşağısına indiğinizde programın desteklediği modeller arasında SU650 yok. Neyse ürün gelirse programı indirip dener, tekrar bilgi paylaşırım.
Tekrardan merhaba ürünüm bu sabah geldi kurulumunu felan yaptım fakat kafama bişey takıldı. Attığım resimde toplam yazılmış veride korkunç bi rakam var bu nedendir?Benim bildiğim kadarıyla bu, forumda birisinde gördüğümü hatırlıyorum. Ürün gelince deneyin bi olmazsa konu açarsınız bilen arkadaşlar yardımcı olurlar.
Ürünü kullanamadığım için bir bilgim yok, yazma ömrü olabilir ama Türkçeye çevirince pek mantıklı gelmiyor. Konu açın en iyisi, yardımcı olacaklardır.Tekrardan merhaba ürünüm bu sabah geldi kurulumunu felan yaptım fakat kafama bişey takıldı. Attığım resimde toplam yazılmış veride korkunç bi rakam var bu nedendir?
Eki Görüntüle 350692
Sorun galiba programda. Şimdide 10693,26 TB gözüküyor. Yaptığım tek şey HD Tune`den yavaş taramada hata denetlemek oldu ve çok şükür bütün kutucuklar yeşil herhangi bi bad sector vb. çıkmadı. Yaklaşık 2 saatte 600 TB veri yazmış olamam heralde.Ürünü kullanamadığım için bir bilgim yok, yazma ömrü olabilir ama Türkçeye çevirince pek mantıklı gelmiyor. Konu açın en iyisi, yardımcı olacaklardır.
Sizi şüphelendiren bir durum varsa konu açın, yardımcı olurlar. Bilgim olmadığından yanlış bir bilgi verip kafanızı karıştırmak istemem.Sorun galiba programda. Şimdide 10693,26 TB gözüküyor. Yaptığım tek şey HD Tune`den yavaş taramada hata denetlemek oldu ve çok şükür bütün kutucuklar yeşil herhangi bi bad sector vb. çıkmadı. Yaklaşık 2 saatte 600 TB veri yazmış olamam heralde. Eki Görüntüle 350761
Silip tekrar yüklemeyi deneyebilirsiniz. Başka alternatif bir çözüm gelmedi aklıma. Umarım açtığınız konuda bilgili birisi çıkıp yardım eder.Anlamadığım nokta bu SSD`nin aynısına sahip olanlarda var onlarda bu program doğru sonuç veriyor bende neden böyle oldu anlamadım.
Açtım zaten onlar da programın hatalı olduğunu düşünüyor. İnşallah öyledir.
Bu cevap yeterliydi benim için bende merak ediyorumdum yukkoyuBen kasama uymayan bir fanı yanlışlıkla satın almıştım fanın ambalajını yırtmama rağmen iadeye gönderdiğimde sorun çıkarmadan ürünün iadesini yaptılar. Güvenilirdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.