Yulaf ezmesi ile kilo verilebilir mi?

520258

Hectopat
Bara asılıp mekik çekip bir de sadece yulaf ezmesi yesem kilo verebilir miyim? Kas kaybetmeden vermek istiyorum. Salona gidecek durumda değilim. Bir de yulaf ezmesini sadece süt ile yesem çok mu lezzetsiz olur?

Yazdığım şekilde yaparsam kas kaybetmem değil mi?
Kaybedersin. Kas kütlesi kaybetmemek için protein tüketmek gerekiyor. İhtiyacınız olan proteini hesaplayarak ona göre protein alımı gerçekleşin. Bu şekilde skinny fat olmanız da mümkün, ''az ama sık ve sağlıklı ye'' politikası uygulayın, sporla da desteklemeniz iyi fikir.

Bara asılıp mekik çekip bir de sadece yulaf ezmesi yesem kilo verebilir miyim? Kas kaybetmeden vermek istiyorum. Salona gidecek durumda değilim. Bir de yulaf ezmesini sadece süt ile yesem çok mu lezzetsiz olur?

Dostum yulaf ezmesini 1-2 faydası için yiyeceksin içine süt, muz, bal falan atacaksın ama kilo vermek isterken yapacaksın bunu... O zaman belki bu kadar kalori almasan hiç yemesen daha iyi bile diyebilirim... Hem gluten hassasiyetin ne seviyede bilmek gerek öyle sporcular yulaf yiyor ben de yiyeyim denmez bazı insanlara fayda vermeyebilir.

Olay daha fazla protein almak ama aslında daha az da kalori almak zaten. Ayrıca bunu yapsam olur mu soruna kimse cevap veremez onlarca bilgi eksik burada.
Günde ne kadar protein alabileceksin, sadece bara asılıp 'mekik' mi çekeceksin, kilon ne boyun ne, TSH, T3 t4 kan değerlerin ne, protein dışında kalan beslenmende ne yiyececksin, günlük aktifliğin hareket seviyen ne vs. bilmemiz gerekli... Yani evde bara asılacağım, yulaf yerim kas kaybetmeden kilo verir miyim sorusu tam olarak bir ahiret sorusu durumunda şu an...

Minimum kas kaybıyla kilo vermek istersen yeterli proteini aldığından emin olmalı ve tüm vücudu belli bir program ayarlayarak çalıştırmalısın. Bu işe girişmeden internette bu konuyu detaylıca haftalarca araştırman gerek gibi görünüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı