Yulafla omlet yapılır mı?

Hocam yap bir yumurtalı omlet içine peynir at ye gitsin. Yanına kepek ekmeğin varsa da ye bence iyi gider.

Hocam bir şey itiraf edeceğim daha önce omlet yapmadım. Bu tariften yulafı eksiltsem omlet olur değil mi?

Hocam bir şey itiraf edeceğim daha önce omlet yapmadım. Bu tariften yulafı eksiltsem omlet olur değil mi?
Hocam yumurtayı çırpın içine tuz pulbiber atabilirsiniz. Tavaya biraz yağ dökün sonra yumurtayı dökün. yumurta pişerken üstüne tencere kapağı koyarsan iyi olur. Sonra göm gitsin.

Bence saçma şeyler denemeyin, muhtemelen 1 ısırık bile alamazsınız.

Denememeye karar verdim hocam sağ olun.

Hocam yumurtayı çırpın içine tuz pulbiber atabilirsiniz. Tavaya biraz yağ dökün sonra yumurtayı dökün. Yumurta pişerken üstüne tencere kapağı koyarsan iyi olur. Sonra göm gitsin.

Tamamdır hocam sağ olun.

@Godlixy yapılır.
Söylemesi ayıp değildir 1 senedir bebeksi dumblelarım ve direnç barlarım ile aşk yaşıyorum.
Ve bu tarif bazen zamanımı kurtarıyor.
Not: Üstüne fıstık ezmesi sürüp yiyiniz.

Evet midesizim.

@Godlixy yapılır.
Söylemesi ayıp değildir 1 senedir bebeksi dumblelarım ve direnç barlarım ile aşk yaşıyorum.
Ve bu tarif bazen zamanımı kurtarıyor.
Not: Üstüne fıstık ezmesi sürüp yiyiniz.

evet midesizim.

Hocam fıstık ezmesi yerine başka ne olur?

@Godlixy hocam içinde yumurta var diye seçenekler kısıtlı lakin ben zamanında denediklerimi sayayım;
- Zeytin ezmesi + krem peynir (beyaz olmadığı sürece herhangi biride olur / beyaz sevmeme sebebim ısı görünce kendinden geçmesi)
- Fıstık ezmesi.
- Garip gelebilir fakat genellikle araöğün kısımlarında kuş üzümü ile ince kesim kayısı attığım oluyor. Lakin tarifi 2 yumurta beyazı 1 sarı şeklinde güncelliyorum.

@Godlixy hocam içinde yumurta var diye seçenekler kısıtlı lakin ben zamanında denediklerimi sayayım;
- Zeytin ezmesi + krem peynir (beyaz olmadığı sürece herhangi biride olur / beyaz sevmeme sebebim ısı görünce kendinden geçmesi)
- Fıstık ezmesi.
- Garip gelebilir fakat genellikle araöğün kısımlarında kuş üzümü ile ince kesim kayısı attığım oluyor. Lakin tarifi 2 yumurta beyazı 1 sarı şeklinde güncelliyorum.

Hocam peki ne kadar yulaf koyuyorsunuz? 2 yumurtayla kaç kaşık yulaf iyi gider?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı