Yusuf Halil Sağaz
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- BARÜ ÖĞRENCİ
Hocalarım şu konudaki durumdan dolayı anne ile yumurtaları ayırmak zorunda kaldık.
www.technopat.net
Kalorifer üzerinde ıslak bezlerin sürekli nem dengesi yaptığı, ıslaklığı ın nemin ve sıcaklığın kontrol edildiği bir kabın içerisindeler şu an.
Sizce fotoya göre gelişme var mı?
Gözle görülür bir büyüme mevcut ama noktalar çıktı ve damarların kırmızılığı azaldı.
Fakat cenin 2 katı kadar büyüdü.
Gelişmiş mi ölüyor mu?
Anlar mısınız hocam yumurtadan?
Gerçekten ilk üretimi m çok ilginç oldu. Kavgayla başladı, ve kavgayla bitti. Bu kadar zor mu herkeste? Şükür dişim iyileşti toparladı.
Dişimin içi nefret dolmuş resmen hocam, erkek uçarken kafesinin üstüne gelince oradan saldırıyor. Ama artık kafese bile tırmanıyor.
@Abstrack99 hocam noldu?
Konu gerçek
@Zahidss
Kuşlar kavga etti
(Çiftim üretimdeydi 5 yumurtaları vardı ve 1 aydır yaklaşık 10 yumurta yaptılar) hocalarım duyduğum ses üzerine içeri gittim, dişinin göğsü boynu popo kısmı her yeri kandı resmen. Erkek bütün kuvvetiyle dövüyordu, zorla ayırdım ve evdeki yedek kafese koydum erkeği. Dişinin her yeri kan tünekte...
Gözle görülür bir büyüme mevcut ama noktalar çıktı ve damarların kırmızılığı azaldı.
Gelişmiş mi ölüyor mu?
@strigoiHocalarım şu konudaki durumdan dolayı anne ile yumurtaları ayırmak zorunda kaldık.
Kalorifer üzerinde ıslak bezlerin sürekli nem dengesi yaptığı, ıslaklığı ın nemin ve sıcaklığın kontrol edildiği bir kabın içerisindeler şu an.Kuşlar kavga etti
(Çiftim üretimdeydi 5 yumurtaları vardı ve 1 aydır yaklaşık 10 yumurta yaptılar) hocalarım duyduğum ses üzerine içeri gittim, dişinin göğsü boynu popo kısmı her yeri kandı resmen. Erkek bütün kuvvetiyle dövüyordu, zorla ayırdım ve evdeki yedek kafese koydum erkeği. Dişinin her yeri kan tünekte...www.technopat.net
Gelişmiş mi ölüyor mu?
![]()
![]()
Anlar mısınız hocam yumurtadan?
Gerçekten ilk üretimi m çok ilginç oldu. Kavgayla başladı, ve kavgayla bitti. Bu kadar zor mu herkeste? Şükür dişim iyileşti toparladı.
Dişimin içi nefret dolmuş resmen hocam, erkek uçarken kafesinin üstüne gelince oradan saldırıyor. Ama artık kafese bile tırmanıyor.
@Abstrack99 hocam noldu?
Konu gerçek
@Zahidss