Yumurtaya ekstradan nasıl protein eklenebilir?

imagymrat

Picopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba iyi sosyaller. Her sabah genelde 5 yumurta falan yiyorum ancak bana göre yumurtadaki protein az geliyor. Ne bileyim 5 tane yumurtadan 30gr protein az bence. Bunu arttırmak için ekleyebileceğim şeyler var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba iyi Sosyaller. Her sabah genelde 5 yumurta falan yiyorum ancak bana göre yumurtadaki protein az geliyor. Ne bileyim 5 tane yumurtadan 30gr protein az bence. Bunu arttırmak için ekleyebileceğim şeyler var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Yumurta zaten yağ vs'de bulundurduğu için sadece protein kaynağı değildir. Genelde sabah kahvaltısında hem protein hem yağ sağlasın biraz da tok tutsun diye yiyin diyorlar. İlla protein miktarıını arttırmak istiyorsan Lor peynirli omlet yapabilirsin. Ben daha az yağlı ve kalorili olduğu için Teksüt lor peynir kullanıyorum.

Yumurta zaten yağ vs'de bulundurduğu için sadece protein kaynağı değildir. Genelde sabah kahvaltısında hem protein hem yağ sağlasın biraz da tok tutsun diye yiyin diyorlar. İlla protein miktarıını arttırmak istiyorsan Lor peynirli omlet yapabilirsin. Ben daha az yağlı ve kalorili olduğu için Teksüt lor peynir kullanıyorum.
Anladim hocam teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı