Yunanistan-Türkiye savaşı mı çıkacak?

Erler giderse Yunanistan bizi alır

Vatan haini ilan etmeyin bu mesajımı anlayacak kişi anladı bile.

Ben er miyim 2 sene askerlik yaptım çağırsınlar giderim.

Okumayanlardan bahsediyorum. 6 aylık yapanlar. Onlar er oluyor ve onlar giderse direk Türkiye çöker ve size er demedim Türkiye erleri göndermeyi planlacak gibime geliyor ve bu olursa durum ciddi.

Okumayanlardan bahsediyorum. 6 aylık yapanlar. Onlar er oluyor ve onlar giderse direk Türkiye çöker ve size er demedim Türkiye erleri göndermeyi planlacak gibime geliyor ve bu olursa durum ciddi.

Planlamasına gerek yok savaş zamanı gönüllü herkes başvurup gidebilir. Ve bunu devlet kabul etmek zorunda.

Adaların silahlanmasından dolayı savaş çıkacağını düşünmüyorum, ki çıkarsa da iki ülke de bu denli büyük bir şeyin altında ezilir.

Adaların silahlanmasından dolayı savaş çıkacağını düşünmüyorum, ki çıkarsa da iki ülke de bu denli büyük bir şeyin altında ezilir.

Teke tekte Türkiye zarar görmez. Aktif ordu sayılarını karşılaştırmak Türkiye'ye hakaret olur İstanbul'un nüfusu ve atinanın nüfusuna bakarsanız konuşmaya gerek kalmıyor.

Nasıl ezile biliyoruz ben anlamıyorum. Neden kendimize güvenimizi kaybettik biz. Ve Yunanistan yaşıysan Türkleri de demiyorum

Dosya Ekleri

• asdasd.png
    64,3 KB · Görüntüleme: 58
Nasıl ezile biliyoruz ben anlamıyorum. Neden kendimize güvenimizi kaybettik biz.

Hocam, savaş çok kolay aşılabilecek bir şey değil. Olası bir savaşta Türkiye tarafına gelebilecek yaptırımlar ve daha kötüsü Yunanistan tarafının arkasına alacağı ülkeler de cabası. Ama bu senaryolar gerçekleşmezse tabii ki de Türkiye bu savaşın galibi olur. Ama yine söylüyorum savaş sadece oyunda güzel

Ekonomimiz çok süperde yaptırım etkileyecek bizi rahat yaşıyoruz ya boş ver yaptırımları yaparlarsa yapsınlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…