Nasıl olmuyor? ABD'nin veya Avrupa'nın Yunanistan'ın yanında duracağına inanıyor musun? Örnek Ukrayna? Yardım etiler mi onlar lafta kalır. Ben gene diyorum 1 gün bile sürmez Yunanistan'ı alır çıkarız.
Okumayanlardan bahsediyorum. 6 aylık yapanlar. Onlar er oluyor ve onlar giderse direk Türkiye çöker ve size er demedim Türkiye erleri göndermeyi planlacak gibime geliyor ve bu olursa durum ciddi.
Okumayanlardan bahsediyorum. 6 aylık yapanlar. Onlar er oluyor ve onlar giderse direk Türkiye çöker ve size er demedim Türkiye erleri göndermeyi planlacak gibime geliyor ve bu olursa durum ciddi.
Teke tekte Türkiye zarar görmez. Aktif ordu sayılarını karşılaştırmak Türkiye'ye hakaret olur İstanbul'un nüfusu ve atinanın nüfusuna bakarsanız konuşmaya gerek kalmıyor.
Ankara'ya girecekmiş 7000 askerle. Bayağı gülmüştüm bu habere, şu forumdan savaş için kullanıcı çağırsak 7000'den fazla kişi gelir. Savaş çıkması durumunda çayımızı Atina'da içeriz, çok güzel olur.
Hocam, savaş çok kolay aşılabilecek bir şey değil. Olası bir savaşta Türkiye tarafına gelebilecek yaptırımlar ve daha kötüsü Yunanistan tarafının arkasına alacağı ülkeler de cabası. Ama bu senaryolar gerçekleşmezse tabii ki de Türkiye bu savaşın galibi olur. Ama yine söylüyorum savaş sadece oyunda güzel
Hocam, savaş çok kolay aşılabilecek bir şey değil. Olası bir savaşta Türkiye tarafına gelebilecek yaptırımlar ve daha kötüsü Yunanistan tarafının arkasına alacağı ülkeler de cabası. Ama bu senaryolar gerçekleşmezse tabii ki de Türkiye bu savaşın galibi olur. Ama yine söylüyorum savaş sadece oyunda güzel