YunExpress ile gelen ürün gümrüğe mi takıldı?

Merhaba, çok sevindim adınıza, benimki hala aynı adımda, eğer bir gelişme olursa güncelleyeceğim, demek ki normal bir işleyiş sürecindeyiz.

Edit: Bir sorum olacaktı bir de, sizin last mile ımile mıydı yoksa palexpress mi?

Size de merhaba hocam, gümrükte bir yoğunluk olduğunu düşünüyorum, endişelenmenize gerek yok, benim mayıs'taki YunExpress kargom 6 gün içinde bana ulaştı fakat bu seferki biraz uzun sürecek gibi, bir şey yapmadan beklemenizde fayda var diye düşünüyorum.

Dediğiniz gibi yoğunluk var ama ben şehir dışına çıkacağım adres değişikliğinde bulunmam lazım.

Merhabalar, çok sevindim adınıza, benimki hala aynı adımda, eğer bir gelişme olursa güncelleyeceğim, demek ki normal bir işleyiş sürecindeyiz.

Edit: Bir sorum olacaktı bir de, sizin last mile IMile mıydı yoksa PalExpress mi?

Size de merhabalar hocam, gümrükte bir yoğunluk olduğunu düşünüyorum, endişelenmenize gerek yok, benim Mayıstaki YunExpress kargom 6 gün içinde bana ulaştı fakat bu seferki biraz uzun sürecek gibi, bir şey yapmadan beklemenizde fayda var diye düşünüyorum.
Hocam PalExpress'den geldi kargoist'e vermişler. Kargoist hakkında aşırı fazla kötü yorum var. Şubesi altınşehirde. Ben küçükçekmecedeyim 😀 endişelenmedim değil.

Merhaba bu kısımda 3-4 gündür bekliyor sen hiç bekledin mi?

Eki Görüntüle 2515622
Hocam ben 8 gün gümrükte bekledim. Totalde 22 gündür kargoyu bekliyorum. Shenzhen audio 4 gün sonra kargoya verdi 18 ve büyük ihtimal bi 5 gün daha kargoyu bekleyeceğim gibi.

Hocam Palexpress'den geldi Kargoist'e vermişler. Kargoist hakkında aşırı fazla kötü yorum var. Şubesi altınşehirde. Ben küçükçekmecedeyim 😀 endişelenmedim değil.

Hocam ben 8 gün gümrükte bekledim. Total'de 22 gündür kargoyu bekliyorum. Shenzhen Audio 4 gün sonra kargoya verdi 18 ve büyük ihtimal bir 5 gün daha kargoyu bekleyeceğim gibi.

3 gün oldu sanırsam biraz daha uzun sürecek gibi. Hangi kargo getirecek?

Hocam PalExpress'den geldi kargoist'e vermişler. Kargoist hakkında aşırı fazla kötü yorum var. Şubesi altınşehirde. Ben küçükçekmecedeyim 😀 endişelenmedim değil.

Hocam ben 8 gün gümrükte bekledim. Totalde 22 gündür kargoyu bekliyorum. Shenzhen audio 4 gün sonra kargoya verdi 18 ve büyük ihtimal bi 5 gün daha kargoyu bekleyeceğim gibi.
Sorun yok bana Kargoist tarafından birçok kargo sorunsuzca geldi. Eğer yaşadığın yer şehrin içindeyse, köy tarzı bir yer değilse sorun çekeceğini sanmıyorum, için rahat olsun.

Herkese tekrardan merhabalar, bugün yaklaşık 20 dakika önce Sürat Kargo'dan mesaj geldi ve gümrükten geçmiş diye tahmin ediyorum. Tracking de bir güncelleme olmadı fakat güzel haberlerle uyandık.

Dostlar merhaba. Benim kargom sabah 9 da geldi. Hepinizinde kargonuzun sağ salim elinize gelmesi dileğiyle.
1750328994449.jpeg

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı