Yurda modem bağlatmak mümkün mü?

Ana De Armas

Centipat
Daha fazla  
Superbox olayı için gidip konuştum, lakin minimum 12 aylık tarifler var. Türk Telekom olanı tam araştırmadım, onun hakkında bilgisi olan yazabilir. Modem konusunda bir bilgisi olan var mı? Altyapısı var mı bakamadım, yurt öyle bir yerde ki konumunu bulamıyorum, köy falan soruyor. Diyelim ki altyapı var, modem bağlatabiliyor muyuz acaba? İnternete gerçekten ihtiyacımız var. @NorinRadd @Yeyil

1762454590873.png

1762454602777.png

1762454794098.png

Son düzenleme:
Modem bağlatabileceğinizi zannetmiyorum ama arkadaşlarım Superbox'u kişi başı olarak ücreti bölüp kullanıyorlardı.

Hocam Superbox en az 12 aylık tarife veriyor biz yurtda 6 ay kalacağız diğer 6 ay okulumuz yok şehirlere gideceğiz aylık 1800 lira bir de o yüzden kafamız karıştı Superbox olayında bu attığım resimlere göre modem bağlatma hakkımız var mı oluyor yani gizli saklımı yapmamız lazım çünkü bende modem bağlatılmıyor diye duymuştum.

Hocam Superbox en az 12 aylık tarife veriyor biz yurtda 6 ay kalacağız diğer 6 ay okulumuz yok şehirlere gideceğiz aylık 1800 lira bir de o yüzden kafamız karıştı Superbox olayında bu attığım resimlere göre modem bağlatma hakkımız var mı oluyor yani gizli saklımı yapmamız lazım çünkü bende modem bağlatılmıyor diye duymuştum.

Arkadaş da zaten yurt için özel getirmemişti gündelik kendi kullandığı cihazdı ek olarak şu konuda da kullanan kişilerin olduğunu gördüm: KYK'da Superbox kullanmak

Superbox olayı için gidip konuştum, lakin minimum 12 aylık tarifler var. Türk Telekom olanı tam araştırmadım, onun hakkında bilgisi olan yazabilir. Modem konusunda bir bilgisi olan var mı? Altyapısı var mı bakamadım, yurt öyle bir yerde ki konumunu bulamıyorum, köy falan soruyor. Diyelim ki altyapı var, modem bağlatabiliyor muyuz acaba? İnternete gerçekten ihtiyacımız var. @NorinRadd @Yeyil

Eki Görüntüle 2599567
Eki Görüntüle 2599568
Eki Görüntüle 2599571

Yurtta modem takmaya izin vermezler. Türk Telekom'da aynı şekil 12 ay taahhütlü. Dediğim gibi yurtun alt yapısı olsa bile maalesef müdürle konuşup altyapı kablosu çektirmezsen veya mevcut kabloyu kullanmana izin vermezse işin Turkcell Superbox'a kalıyor. Çünkü Türk Telekom paketlerinde kotasız bir seçenek yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı