Yurt dışı 16 Pro Max telefonda çift e-SIM nasıl kullanılır?

tuncayxqz

Femtopat
Daha fazla  
Yakında yurt dısından çift ESIM'e sahip olan iPhone 16 Pro Max alacağım çift ESIM'ı nasıl kullanırım, 4 aylık süre bıtınce tekrar mı para verıp kullanırım ve yanımda 2. telefon olarak Android telefon kullanmak mı mantıklı yoksa e-SIM alıp her 4 ayda bır satın almak mı?

BTK'nın e-SIM kullandıgımı fark edıp bunu kapatması olası mı?

Turkcell'de e-SIM ücretli diye hatırlıyorum Vodafone'da ise ücret yoktu babam ikisini de kullanmıştı bir ara. Bir e-SIM'i 4 ay kullanıp diğerine geçerken eğer operatörünüz ilkinde aldıysa ikincisinde de mutlaka alır. Tavsiyem eğer alırsan çift fiziki simlilerden al e-SIM olayı çekilecek çile değil.

BTK'nın durumu fark edip bir şey yapması muhtemel değil çünkü yaptığınız şey zaten yasal. Her IMEI için bir yılın Ocak ayının 1. gününden Aralık ayının 31'ine kadar 4 aylık kullanım süresi tanınıyor ve siz de bunu kullanıyorsunuz.

Peki kalan 4 ay için iPhone 7 satın alsam iCloud eşleştirme ile kullanip aramalari ve internet olayını oradan halletsem mantıklı midir?

Mantıklı olur hocam niye olmasın. Eğer öğrenciysen 2 telefon taşıdığın 4 ayı senenin sonu veya başına getirirsen rahat edersin. Çantayla 2. telefonu ve powerbank taşıması kolay oluyor.

Ama beni dinlerseniz daha da mantıklı olanı düşük model bir TR cihazı almaktır derim. Şu an yd iPhone+TR Android kullanıyorum. İkisini ayrı ayrı şarj etmek biraz uğraştırıyor. Tek cihazla kafanız rahat eder.

Şu anda General Mobile 21 Pro kullanıyorum Android yani şarj konusunda pek sıkıntısı olmuyor hem 16 Pro Max hem de kendi telefonumu taşımam daha iyi değil midir, sarı sitede bir ilan buldum 42.500'e çift fiziki SIM %100 pil model no: A3297, CH/A bu cihaz alınır mı sizce? Bana biraz fazla ucuz gibi geldi de.

Mantıklı olur hocam niye olmasın. Eğer öğrenciysen 2 telefon taşıdığın 4 ayı senenin sonu veya başına getirirsen rahat edersin. Çantayla 2. telefonu ve powerbank taşıması kolay oluyor.

Ama beni dinlerseniz daha da mantıklı olanı düşük model bir TR cihazı almaktır derim. Şu an yd iPhone+TR Android kullanıyorum. İkisini ayrı ayrı şarj etmek biraz uğraştırıyor. Tek cihazla kafanız rahat eder.
Usta 2 yıl boyunca yd iphoneyi bir şekilde idare edersek sonra ömür boyu kullanabiliyor muyuz? Öyle bir şey hatırlıyorum sanki 2 yıldan sonra imei sorunu olmuyordu.

Usta 2 yıl boyunca yd iphoneyi bir şekilde idare edersek sonra ömür boyu kullanabiliyor muyuz? Öyle bir şey hatırlıyorum sanki 2 yıldan sonra imei sorunu olmuyordu.
Hocam tam tersi ilk başta kullanım süresini kafaya takmadan kullanabiliyorsunuz. Sarı sitede bakarsanız yeni yd iphoneların kullanım süresiyle ilgili başlığa yazıyorlar (14 ay-16 ay vb.) ama sistemin mantığı nasıl işliyor tam olarak billmiyorum

Şu anda General Mobile 21 Pro kullanıyorum Android yani şarj konusunda pek sıkıntısı olmuyor hem 16 Pro Max hem de kendi telefonumu taşımam daha iyi değil midir, sarı sitede bir ilan buldum 42.500'e çift fiziki SIM %100 pil model no: A3297, CH/A bu cihaz alınır mı sizce? Bana biraz fazla ucuz gibi geldi de.
Hocam fiyatı yurt dışı 16 pro max için normal. 2 cihaz kullanmak sizin konforunuzu olumsuz etkilemezse gerisi sizin bileceğiniz iş. Ben tecrübemi anlattım. Mal sahibi akıl sahibi derler 🙂

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı