Yurt dışı iPhone 16 Pro'da çift hat nasıl kullanılır?

Quessa

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar telefonum iPhone 16 Pro çift fiziksel SIM. Aldığımdan beri hiç çıkarmadım. Aldığım yer cihaz kapandığında SIM yuvasını çıkar öbür yuvaya tak dedi. SIM yuvasını çıkardım ama burada sadece tek bir hat yuvası var, nasıl yapabilirim?

iPhone 16 Pro A3292, Japonya, Meksika, Kanada ve diğer ülkelerde satışa sunuluyor. Bu model, çift SIM kart (hem eSIM hem de nanoSIM kart dahil) kullanabilmeniz için fiziksel bir nanoSIM kart yuvasına sahip.

Dediğim gibi ayrı bir hat alıp telefona e-sim olarak bağlayın. Ancak fiziksel simdeki sim kartı kullanamazsın. çıkarman lazım. Telefona e-sim bağlantısını hattı alacağın şubeye yaptır.

Dediğim gibi ayrı bir hat alıp telefona e-sim olarak bağlayın. Ancak fiziksel simdeki sim kartı kullanamazsın. çıkarman lazım. Telefona e-sim bağlantısını hattı alacağın şubeye yaptır.

Hocam sizinkinde çift fiziksel destek yok. Telefoncu keklemiş sizi. E- sim yapmanız lazım. Benimki A3294 o yüzden söyledim.

Evet tepsinin altında sanırım bir yer daha var. Ancak benim SIM kartımın kesiği ona göre değil yeni SIM kart çıkarmam lazım sanırım.

Fotoğraf atar mısınız? Model no tek fiziksel SIM diyor.

Dediklerimi yaparsanız telefon 4 ay daha açık kalacaktır. Merak etmeyin.
Bir e-SIM, bir fiziksel SIM vardır. Ayrıca bunu farklı hatlarda yapmanız lazım yoksa telefon açılmaz. Fiziksel IMEI süren bittiyse yeni bir e-SIM hattı alıp bağlayın.

Eğer çift SIM varsa takılı fizikseli çıkarıp yeni hattı diğer SIM girişine tak. Dediğim gibi aynı hatla olmaz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı