Yurt dışı cihaz alınır mı?

Bütçe
16000

LuminousDXC

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD RYZEN 5 5600
ASUS ROG STRIX RTX 4070
GOODRAM 16GB(2x8) IRDM X 3200MHz CL16 DDR4
GİGABYTE B450M K AM4 DDR4 3600 MHZ
MLD 500GB M.2 SSD 3300/3100
1TB SEAGATE HDD
Meslek
Öğrenci
Merhaba, son zamanlarda elimdeki telefonu satıp IPhone'a geçmeyi düşünüyorum. Bütçem 16k ancak yurt içi 11 mi yoksa yurt dışı 12 mi karar veremiyorum. Yurt dışının dezavantajları nelerdir? Alınması mantıklı mı? 2. El alacağım.

Ekonomik açıdan çok iyi bir sıkıntı yaşamazsın.

Kötü yanı 1 sene sonra kapanır bunu uzatan yerler var.
Teknik servis sorun garantisi olmayacak.

Onun dışında bir sorun yaşamazsın. Hangi ülkeden alacaksın.

Merhaba, son zamanlarda elimdeki telefonu satıp IPhone'a geçmeyi düşünüyorum. Bütçem 16k ancak yurt içi 11 mi yoksa yurt dışı 12 mi karar veremiyorum. Yurt dışının dezavantajları nelerdir? Alınması mantıklı mı? 2. el alacağım.

iPhone sıkıntı biraz yurt dışı işlerinde. Android bir cihaza IMEI kopyalayıp kalıcı kullanabiliyorsun ama IPhone'larda yılda belirli bir süre kullanabiliyorsun sonra kapanıyor her sene tekrar ediyor. IMEI kopyalanmıyor IOS'larda.

iPhone sıkıntı biraz yurt dışı işlerinde. Android bir cihaza IMEI kopyalayıp kalıcı kullanabiliyorsun ama IPhone'larda yılda belirli bir süre kullanabiliyorsun sonra kapanıyor her sene tekrar ediyor. IMEI kopyalanmıyor IOS'larda.

Yani yurt içi IP11 almak daha mı mantıklı?

Hocam bütçeyi 20-21 yapıp yurt dışı 14 almayacaksanız TR cihazı 11 alın geçin. iPhone 12 için her yıl 4 ay çile çekmeye değmez.

Son düzenleyen: Moderatör:
ip15 için değer mi sizce? Yoksa TR ip13 mü?
Değer hocam her yılın 4 ayı 2 telefonla dolaşmak zorunda kalıyorsunuz sadece, dışarı çıkarken ikinci telefonun hotspotunu açıp çantaya atıyorum. Arama yapacaksam whatsapp sesliden arıyorum veya facetime sesliden arıyorum. Şuana kadar hiçbir zorluğunu eksikliğini yaşamadım.

Merhaba, son zamanlarda elimdeki telefonu satıp IPhone'a geçmeyi düşünüyorum. Bütçem 16k ancak yurt içi 11 mi yoksa yurt dışı 12 mi karar veremiyorum. Yurt dışının dezavantajları nelerdir? Alınması mantıklı mı? 2. el alacağım.

11 asla alınmaz çöp hurda bir cihaz 12 fiyatı önemli yurt dışı alınır kötü yanı sadece iki telefon taşayacaksınız son 4 ay.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı