Yurt dışı hayalleri

Sahibim dayım ve teyzemlerde ingiliz vatandaşı onlarda sahip T.C kimliğine, çifte vatandaşlık verildi.

Sahibim dayım ve teyzemlerde İngiliz vatandaşı onlarda sahip T.C kimliğine, çifte vatandaşlık verildi.
Senin İngiliz vatandaşlığına dair bir belge, kimlik vb. bir şeyin var mı?

Orada gerekli bilgilendirmeyi benden daha iyi yaparlar dediklerimi dikkate alırsan bir de büyük ihtimal o belgelerde bir eksiklik ya da yetersizlik vardır yoksa normal bir vatandaşını kimse ülkesinden uzak tutmaz. Konuyu değiştirmemek için burada kesiyorum konuşmayı.

Hocam yeri Seattle yapmışsınız yoksa siz de forumda yurt dışında yaşıyorum, yurt dışı şöyle böyle diyip te moderatör IP'den bakınca Türkiye'de yaşandığı fark edilenlerden misiniz?
Hayır hocam , ben ruh halime göre oyundan veya dünyadan değiştiriyorum onu.

2 hafta sonra üniversite sınavına giriyorum. Hiç çalışmadım, sene boyunca yattım. Hedef var mı desen yok. Ne yaptığımı bilmiyorum. Boş gezenin boş kalfasıyım yani. Bu yaşında böyle şeylerle uğraşıp güzel hedefler belirlemen çok hoşuma gitti. Çaba gösterdiğin sürece yapabileceğine inanıyorum. Umarım hakkında hayırlısı olur.

Size de hayırlısını dilerim , teşekkür ederim.

EA'cıları da kapıyorlar mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…