Yurt dışı hayalleri

Dostum İngiltere yasalara çok uyan bir ülke ve bu durumda suç sadece babanın. O belgeleri imzalasa sorun çıkmayacaktı. Bir de bu tür ülkeler kendilerine katkı sağlayacak insanları ülkeye almayı tercih ediyorlar. Okuduğun üniversite ve bölüm, yaptığın iş gibi şeyler de bunda bir etken. Şu anda T.C kimliğine sahip değil misiniz?
Sahibim dayım ve teyzemlerde ingiliz vatandaşı onlarda sahip T.C kimliğine, çifte vatandaşlık verildi.

Orada gerekli bilgilendirmeyi benden daha iyi yaparlar dediklerimi dikkate alırsan bir de büyük ihtimal o belgelerde bir eksiklik ya da yetersizlik vardır yoksa normal bir vatandaşını kimse ülkesinden uzak tutmaz. Konuyu değiştirmemek için burada kesiyorum konuşmayı.

2 hafta sonra üniversite sınavına giriyorum. Hiç çalışmadım, sene boyunca yattım. Hedef var mı desen yok. Ne yaptığımı bilmiyorum. Boş gezenin boş kalfasıyım yani. Bu yaşında böyle şeylerle uğraşıp güzel hedefler belirlemen çok hoşuma gitti. Çaba gösterdiğin sürece yapabileceğine inanıyorum. Umarım hakkında hayırlısı olur.

2 hafta sonra üniversite sınavına giriyorum. Hiç çalışmadım, sene boyunca yattım. Hedef var mı desen yok. Ne yaptığımı bilmiyorum. Boş gezenin boş kalfasıyım yani. Bu yaşında böyle şeylerle uğraşıp güzel hedefler belirlemen çok hoşuma gitti. Çaba gösterdiğin sürece yapabileceğine inanıyorum. Umarım hakkında hayırlısı olur.
Size de hayırlısını dilerim , teşekkür ederim.

Öncelikle hevesini kırmak istemem fakat bir bardak soğuk su içmen muhtemel bu işin sonunda, Göçmen olarak bile alınman zor fakat imkansız değil.Sana bir abi tavsiyesi iyi bir üniversite kazan,diplomanı aldıktan sonra göç etmek için başvurular yapabilirsin.Örneğin Norveç gibi ülkelerde sayısalcıları havada kapıyorlar,Amerika vb için işin daha zor. Bu yaşında maalesef zengin veya milletvekili akraban yoksa legal olarak başka ülkeye göç edemezsin.
EA'cıları da kapıyorlar mı?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı