Yurt dışı ikinci el 13 Pro alınır mı?

Mzffer998

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar halihazırda iPhone 11 kullanıyorum. Aralık 2024'e kadar garantisi devam etmekte. Herhangi bir sıkıntısı yok ve pil sağlığı 95. sizce bulunduğum şehir de bir tane yurt dışı pil sağlığı 90 olan 13 Pro buldum, almak mantıklı mı? 21.500₺ istiyor telefona ve görünür de kozmetik olarak bir şey gözükmüyor. İç kısımda da problem olmaması durumun ne diyorsunuz? Benim tek bilmediğim kayıt meselesi bu cihaz kayıtlı mıdır değil midir? Kayıtlı değilse zaten bir mantığı kalmıyor.

Yurt dışı diye satılan hiçbir cihazın kayıtlı olmayacağına emin olabilirsiniz hocam ve telefonunuzu bu uğurda harcamaya değmeyeceğini ben rahatça söyleyebilirim.iPhone 12 Mini düşünülebilir takas olarak. o cihazla ancak daha fazlası başabaşta sorunlu çıkacaktır.

Arkadaşlar halihazırda iPhone 11 kullanıyorum. Aralık 2024'e kadar garantisi devam etmekte. Herhangi bir sıkıntısı yok ve pil sağlığı 95. sizce bulunduğum şehir de bir tane yurt dışı pil sağlığı 90 olan 13 Pro buldum, almak mantıklı mı? 21.500₺ istiyor telefona ve görünür de kozmetik olarak bir şey gözükmüyor. İç kısımda da problem olmaması durumun ne diyorsunuz? Benim tek bilmediğim kayıt meselesi bu cihaz kayıtlı mıdır değil midir? Kayıtlı değilse zaten bir mantığı kalmıyor.
Kayıtlı değil o cihaz. Eğer fiziki çift sim yoksa yılın 4 ayı IMEI'si kapalı durumda olacak. Yani 4 ay boyunca hattınızı görmeyecek. Yıl başında IMEI'lerin süreleri yenileniyor. Eğer çift sim ise E-sim ile toplamda 4+4+4=12 ay boyunca kullanabilirsiniz. Yıl başında IMEI yenilenir ve tekrardan 12 ay kullanırsınız. Böyle döngüye girer. Ayrıca adam neden iPhone 11 fiyatına 13 Pro satıyor sence? Tabii ki kayıtlı olmadığından. O cihazları almak kolaydır ama satmak çok zordur. Eline yapışır kalır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı