O zaman öyle yaparım. Benim telefon ile aşırı bir işim yok zaten 5 yıldır Redmi 5 Plus kullanıyordum şarjı sıkıntı olmaya başlayınca değiştirmek gerekti. Güncellemem olur biter.
Note 10 pro için gerçekten çok kolay. Herkes yapabilir. Ve ben Note 10 pro tavsiye ederim. Note 11 serisi komple çöp. Ayrıca custom ROM da öneririm. MIUI çöpün de çöpü. Leş.
8 ay kullanılabiliyor. Hatta telefoncudan alırken özellikle söyleyin herhangi bir işlem yapmadan versin. Hatta bunun için indirim de isteyin. Ben olsam 250 Lira kırardım.
8 ay kullanılabiliyor. Hatta telefoncudan alırken özellikle söyleyin herhangi bir işlem yapmadan versin. Hatta bunun için indirim de isteyin. Ben olsam 250 Lira kırardım.
Kutulu ve şarj cihazlı cihazı 225 dolara aldım. Aldığın kişiden kişiye değişiyor, farklı satıcılarla iletişim kurabilirsin.
Sahibinden'de oldukça fazla satıcı var, kulaklık bile veriyorlar.
Kutulu ve şarj cihazlı cihazı 225 dolara aldım. Aldığın kişiden kişiye değişiyor, farklı satıcılarla iletişim kurabilirsin.
Sahibinden'de oldukça fazla satıcı var, kulaklık bile veriyorlar.
Arkadaşlar merhaba. 5000'e Redmi Note 10 Pro ve 5600'e Note 11 Pro gibi telefonları IMEI kayıtlı olarak satıyor bazı şahıslar. Bunlara güvenebilir miyim, telefonlar bir sıkıntı çıkarır mı?