Yurt dışı IMEI kayıtlı telefon alınır mı?

TR cihazı olsa da Xiaomi telefona sahip çıkan yok ki. Satmayı düşünmüyorum ölene kadar kullanırım muhtemelen.

O zaman çok da sakıncalı olacağını düşünmüyorum bizim telefoncular yani bu telefon çarşısı gibi yerlerdeki tipler her şeyi bir şekilde çözüyorlar ondan dolayı çok başın ağrımaz şu devirde para kazanmak oldukça zorken bu tarz alternatifleri kullanmaktan başka bir şey düşünemez oluyoruz. Eğer alırsanız hayırlı olsun bir sıkıntı çıkmaz umarım.

Ben 4 bin TL'ye Note 10 Pro 6/128 aldım, bu fiyata adamakıllı tablet bile yok.
Alabiliyorsan direkt telefoncudan sıfır kutulu cihaz almalısın. Kaçak dedikleri sadece vergi vermiyorsun, vergi vermiyorsun diye seni hapse atacaklarını sanmıyorum.
Benlik bir durum yok telefonu kaçıran o. Kutulu imkansız ya adamlar kutulu getiremiyor ki. Şarj cihazını bile vermiyor siz çok iyi fiyattan almışınız.

İşte 100 TL ye yazılımla atarım 300 TL ye direnç ile atarım dedi adam. Öyle 5000 TL oluyor zaten.
Telefoncuya asla güvenmeyin. Dediğim gibi yapmadığınız sürece güvenemezsiniz.

O zaman çok da sakıncalı olacağını düşünmüyorum bizim telefoncular yani bu telefon çarşısı gibi yerlerdeki tipler her şeyi bir şekilde çözüyorlar ondan dolayı çok başın ağrımaz şu devirde para kazanmak oldukça zorken bu tarz alternatifleri kullanmaktan başka bir şey düşünemez oluyoruz. Eğer alırsanız hayırlı olsun bir sıkıntı çıkmaz umarım.
Çok teşekkür ederim. Aniden bir ihtiyaç oldu bütçe de yok. Normalde Ankara'dayım ama küçük şehirden alacağım. Buradaki esnaf bir dolandırıcılık yapınca adı çıkıyor o yüzden böyle bir yerden almayı düşünüyorum. Sıhhiye'de adam yüzüne bile bakmıyor telefon sorunca.

O cihazı bulabilirsem öyle yapmaya çalışırım hocam teşekkür ederim.

İşte 100 TL'ye yazılımla atarım 300 TL'ye direnç ile atarım dedi adam. Öyle 5000 TL oluyor zaten.

Hocam direnç işine bulaşmayın. Bende anakartın şeması yok bilmiyorum ama belki dirençin hemen altında işlemci falan varsa fazla ısı uygulandığında sorun çıkabilir cihazda.
Hocam sağlam kaçakcılar kutuluda getirebiliyor. Ben aldığımda kutulu verdi adam bana. 😂 😂 Bilemiyorum belki işin içinde rüşvet dönüyor olabilir.

Yazılımla atılabiliyorsa atın. Direnç işine bulaşmayın.

Hocam direnç işine bulaşmayın. Bende anakartın şeması yok bilmiyorum ama belki dirençin hemen altında işlemci falan varsa fazla ısı uygulandığında sorun çıkabilir cihazda.

Yazılımla atılabiliyorsa atın.
Adam profesyonel gibi gözüküyor ama ne bir steril ortam var ne de bir full odak çalışma. Güncelleme yapamamak can sıkıcı.

2 sim girişli cihazlar çift hatlı mı oluyorlar? Öyle benim Redmi 5 Plus'ın 2. sim yerini ona kaydedebilir miyim?
Evet. *#06# kodunu telefonda tuşlama yerine tuşlayın. Karşınıza 2 tane IMEI çıkacak. İkinci IMEI'yi yeni cihazın ikinci IMEI kısmına yazabilirsiniz. Tabii bu işlem için biraz araştırma yapmanız gerekiyor.

Garantisi olmaması senin için sorun olmayacaksa alabilirsin.
Garantisi olsa da yine gönderdiğinde bir şeyi çözdükleri olmuyor, para istiyorlar.

Evet. *#06# kodunu telefonda tuşlama yerine tuşlayın. Karşınıza 2 tane IMEI çıkacak. İkinci IMEI'yi yeni cihazın ikinci IMEI kısmına yazabilirsiniz. Tabii bu işlem için biraz araştırma yapmanız gerekiyor.
Gerçekten çok teşekkür ederim ya bunu bilmiyordum böyle yaptıracağım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı